Anonym bruker Skrevet 17. september 2006 #1 Del Skrevet 17. september 2006 leste en plass at man trygt kunne spise blåmuggost hvis den var fersk.... hvordan vet man det da? og åssen er det å spise varm blåmuggost? bør man bare holde seg helt unna?.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carnation, nummer to i juli :) Skrevet 17. september 2006 #2 Del Skrevet 17. september 2006 Det står en del på matportalen.no, blandt annet litt om oster. Min lege var veldig klar på at jeg skulle ligge unna alt som har med muggoster og sopp, så jeg spiser ingenting slikt. All mat skal være gjennomstekt, så en biff blir ikke helt som den pleide, men, men... Det vil da også gjelde for all spekemat, inkl. salami o.l. Det hadde ikke jeg tenkt på, så jeg ble litt overrasket da jeg fikk vite det... Litt kjedelig, for spekemat er noe av det beste jeg vet, men det er jo bare for noen måneder Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blomst @->->- Skrevet 17. september 2006 #3 Del Skrevet 17. september 2006 Det er veldig forskjellig hva legene sier. Min lege sier at man trygt kan spise salami og forepølse. Hovedregelen er at det ikke skal være rått. En venninne av meg hadde fått beskjed om å ikke spise salami ol, men hun har til gjengjeld fått ok til å spise røket laks - noe jeg har lest ikke bør spises...Matportalen har mye god informasjon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stirra ner 32+5 Skrevet 17. september 2006 #4 Del Skrevet 17. september 2006 He he. Må bare fortelle hva søsteren min fikk av våre foreldre etter fødselen: et fenalår!!!!! Hun ville heller ha det enn blomster... Forstår henne litt egentlig! Vet hva jeg skal spise på 17 mai Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå