Gå til innhold

Har dere begynt med leggetid.....


Gjest -lilly-

Anbefalte innlegg

....på ungene deres? Nå er snuppa blitt 2 mnd, og merker at hver kveld sånn rundt 21 sovner hun og sover tungt. Bærer henne ut i senga når vi legger oss, og spm regel sover hun videre da.

Kanskje på tide å begynne å legge henne i senga i 21 tiden i steden for at hun sover i stua til vi legger oss?

Hvordan er det hos dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her har leggetiden gradvis kommet av seg selv..

 

Snupp la seg i begynnelsen i ellevetida, og nå er hun nesten åtte uker og legginga har sakte men sikkert kommet tidligere. Kveldspuppen gis i åtte-halv ni tida, og enten sovner hun ved puppen og bæres til sengs, eller så legger vi henne våken når hun er mett. Er ikke noe problem å legge henne, hun griner ikke et dugg, men kan noen kvelder ligge å kikke og kose med smokken i inntill en time før hun sovner. Virker som hun bare ligger og koser seg i senga si:)

 

Nå skal det være sagt at vi har en liiiiiiten leilighet så vi hører det godt dersom hun skulle våkne eller lage noen misfornøyde lyder, og så er vi ofte inne og titter til henne...

 

Gud så godt det er å ha fått tilbake litt voksen-tid på kveldene før jeg er så trøtt at jeg også stuper til sengs!

 

Lykke til med legginga!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sigurd er 2 mnd og vi føler vi har kommet inn i en god rutine - selv om så små barn vel egentlig ikke har så mye begrep om rutiner. Vi skifter til pysj rundt sju, for da signaliser han tydelig at han er trøtt og så er det inn på soverommet for pupp. Legger seg da omtrent halv åtte og sover som regel alltid før åtte. Noen kvelder må vi begynne tidligere enn dette også. Selv om han våkner tolv, tre og seks for å få mat, så synes vi det er kjempedeilig å ha noen timer for oss selv på kvelden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt leggetid i fire uker allerede, vi... Vår gutt hadde egentlig tydelig forskjell på natt og dag allerede fra da han ble født. Og så har perioden han sover på natten bare blitt lenger og lenger...

Så i de siste fire ukene har jeg ammet halv åtte, gitt litt mme i tillegg, bleieskift og så er det natta...

Noen ganger synes han det er greit, ligger og titter rolig litt rundt seg før han sovner. Noen ganger skriker han i ett minutt før han tar smokken og sovner...

Vet ikke om sånne små merker disse rutinene, men det funker for oss... :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi tar kveldsstellet på henne 21 nå, får pupp, sovner mellom 22 og 23. Sover da til 06 i strekk som regel. Virker som hun legger seg tidligere og tidligere nå, så korter det ned med et kvarter hver dag slik at hun til slutt kommer til å sovne 20:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tar kveldsstellet når jeg ser han begynner å bli trøtt, og det er som regel rundt 21, så er det pupp og evt. litt prat/nattasang, og så senga rundt 22. og da sover han til ca 04-05:-)

Men må passe på at han sovner noen timer på ettermiddagen, hvis ikke sovner han alt for tidlig. og da er han ferdig sovet og trenger oppmerksomhet kl.06... og det er litt tidlig for mor og far:-P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

her har vi lillegutt i stua til vi selv legger oss. har soverom i andre etasje. liker ikke at han ligger der oppe alene. skal flytte tv stua opp snart,så da blir det lettere med faste leggetider på han. han sovner mellom 21 og 23. da sover han til 6-7 om morgenen.når han har sovnet og vi legger han i senga si,så våkner han ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her sovner ho en gang mellom tolv og fire... og spiser frokost kl åtte og sover til tolv, og til to etter det.. sover ho mye kanskje??!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...