Anonym bruker Skrevet 14. september 2006 #1 Del Skrevet 14. september 2006 hei, ser at noen anbefaler og ikke spise blodig biff, men bakteriene ligger jo utenpå biffen og den blir jo stekt, det er jo ikke bakterier inne i selve biffen.Så det kan jo ikke ha noe å si om man spiser den blodig så lenge det yterste laget er stekt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Superlykkelig<3 Skrevet 14. september 2006 #2 Del Skrevet 14. september 2006 Akkurat d der lure eg og på... Får heilt "angst" om eg ikkje kan spisa ordntlig biff på ørten månedar! Hørrt att ein kan frysa biffen å så steika an å att d då ska ver ok, men har ikkje peiling på om d e sant??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rose -3. troll i 2012 Skrevet 14. september 2006 #3 Del Skrevet 14. september 2006 blodig biff er rått kjøtt, og rått kjøtt skal man helst holde seg borte fra! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2006 #4 Del Skrevet 14. september 2006 Dem sier jo at bakteriene er uten på kjøttet, ikke inni. Så steker man godt uten på gjør det ingenting om det er litt rødt inni... Bakteriene er i hele kjøttdeigen siden den er "most" sammen, derfor skal man steke den helt. Men biffen er et helt stykke og bakteriene lever utenpå.. og ikke inni. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trillet Skrevet 14. september 2006 #5 Del Skrevet 14. september 2006 biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff biff HERREGUUUD SÅ LYST JEG FIKK PÅ BIFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MED SOPPSAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OG FLØTEPOTETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OG STEKTE GRØNNSAKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OG LØKRINGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Superlykkelig<3 Skrevet 14. september 2006 #6 Del Skrevet 14. september 2006 Eg ooooooooooooooooog!!!!!!!!!! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2006 #7 Del Skrevet 14. september 2006 Hei Det er ikke bakteriene utenpå kjøttet som gjør at spesielt rått kjøtt er farlig. Det man er redd for er spesielt Toxoplasma og Listeria. Toxoplasma (en parasitt) dør ved dypfrysning, men det gjør ikke listeria (bakterie) Dette er hva norske helsemyndigheter anbefaler: http://matportalen.no/Emner/Gravide http://matportalen.no/Matportalen/Saker/1080642466.08 Håper du blir noe klokere nå :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå