Tre små & mammaen Skrevet 12. september 2006 #1 Del Skrevet 12. september 2006 Er det noe spesielt man gjør for å få det myekere ved steking?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6291292-april-pr%C3%B8ver-her-og-hvordan-f%C3%A5-skorpen-p%C3%A5-hjemmebakt-br%C3%B8d-til-%C3%A5-bli-mykere-skal-bake-br%C3%B8d-til-ei-dame-p%C3%A5-over-90-%C3%A5r-o/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
**synne** Skrevet 12. september 2006 #2 Del Skrevet 12. september 2006 hei..skal det være grovbrød eller fint brød? Trodde kanskje at skorpene ble harde pga lang steketid.. Boller er jo helt myke, de stekes jo bare 10 min ca... mens brød ofte stekes en time.. Har egentlig ikke så godt svar på spm ditt... Er ikke så veldig god på brødbakst... Kanskje du kan lage rundstykker? De skal steke kortere, og hun skal antagelig fryse maten ned, og da blir de jo og litt mykere når de tines igjen... Har oppskrift på fine rundstykker som er helt myke i "skallet" hehe... Knallgode de og!!! kan sikkert ha litt grovere mel i deigen og uten at det gjør noe.. bare si fra så skal jeg finne den!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6291292-april-pr%C3%B8ver-her-og-hvordan-f%C3%A5-skorpen-p%C3%A5-hjemmebakt-br%C3%B8d-til-%C3%A5-bli-mykere-skal-bake-br%C3%B8d-til-ei-dame-p%C3%A5-over-90-%C3%A5r-o/#findComment-6291660 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tre små & mammaen Skrevet 12. september 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 12. september 2006 ja, takk:-) blir veldig glad for oppskriften jeg:-))))) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6291292-april-pr%C3%B8ver-her-og-hvordan-f%C3%A5-skorpen-p%C3%A5-hjemmebakt-br%C3%B8d-til-%C3%A5-bli-mykere-skal-bake-br%C3%B8d-til-ei-dame-p%C3%A5-over-90-%C3%A5r-o/#findComment-6291815 Del på andre sider Flere delingsvalg…
**synne** Skrevet 12. september 2006 #4 Del Skrevet 12. september 2006 Ok, her kommer den!! Oppskriften er liten, så du må nok gange den opp en del for å få nok til å fryse..hihi!! Med smelta smør, brunost og syltetøy på....ååååå....helledussen, må kanskje bake enda mer i kveld.. hehe.. Men altså.. til saken..: 1/2 kg kveitemjøl 2 dl melk 1.5 dl vatn 50 margarin 1 ts sukker 1 ts salt (1 egg+ litt sirup i dobbel eller 4-dobbel oppskrift) Smuldre smør i melet( eller smelt det i melken) Rør og elt det sammen i mixeren i noen minutter. Bakes ut straks. Hev. 220 grader i 10 min. Fyll: ost og skinke + evt krydder.. eller annet snacks.. eller ingenting fyll... Mmmmmmmmmm!!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6291292-april-pr%C3%B8ver-her-og-hvordan-f%C3%A5-skorpen-p%C3%A5-hjemmebakt-br%C3%B8d-til-%C3%A5-bli-mykere-skal-bake-br%C3%B8d-til-ei-dame-p%C3%A5-over-90-%C3%A5r-o/#findComment-6292322 Del på andre sider Flere delingsvalg…
**synne** Skrevet 12. september 2006 #5 Del Skrevet 12. september 2006 og så hjelper det nok litt på resultatet om du tilsetter 50g gjær... hehe... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6291292-april-pr%C3%B8ver-her-og-hvordan-f%C3%A5-skorpen-p%C3%A5-hjemmebakt-br%C3%B8d-til-%C3%A5-bli-mykere-skal-bake-br%C3%B8d-til-ei-dame-p%C3%A5-over-90-%C3%A5r-o/#findComment-6292439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå