Gå til innhold

Svaret jeg fikk fra matportalen...


marikatte *i ammetåke*;)

Anbefalte innlegg

Hei

 

 

 

Mattilsynet anbefaler gravide å unngå rått kjøtt. Er du usikker på om salamien er tilstrekkelig varmebehandlet bør du sjekke med den aktuelle produsenten.

 

 

 

Spør i butikken dersom du skal kjøpe laks fra ferskvaredisk. Kjøper du vakumpakket kan du se på holdbarhetsdatoen. Du bør ikke spise produkter som nærmer seg slutten av holdbarhetsdatoen.

 

 

 

Hilsen

 

Redaksjonen Matportalen

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...