Gå til innhold

Kan man spise spekepølse når man er gravid???


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har lest ett sted (men husker selvsagt ikke hvor..) at salami og liknende bør spises ferskest mulig. Så da kan vi tydeligvis spise det, men være litt forsiktige. I utlandet ville jeg nok unngått det helt, for å være på den sikre siden.

Annonse

I svagerskapsboka mi står det at kjøttpålegg bør inntas i løpet av di første dagene etter at pakken er åpnet. Pakke som har vært lenge åpne bør man være forsiktig med selv om den ikke er gått ut på dato:)

Men tenkte det gjaldt skinke/pålegg som var stekt eller kokt.. (kokt skinke, servelat++) Salami har jeg ikke tort og spise siden det er "rått", altså ikke stekt eller kokt...

men jeg er kansje hysterisk;) vet ikke helt..

 

hihi*

Stemmer det du sier der, med at selv om pakken ikke har gått ut på dato, så skal man ikke spise den når den har vært åpen i flere dager.

Og du er ikke hysterisk, du har bare noen forhåndsregler, og det er da fullt lov:)

ingen ting kan få me t å slutt å spis spekemat!!!! da e nå me d beste e veit. då tenk e på tørka kjøtt spesielt! Folk overlevd heile vintern på sånne ting før, gravid va de å.... e spis my sånn til vanlig. trur ikke da vil ha så my å sei. Spis spekepøls du hvis du har så lyst på da...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...