♥ma-lo♥ Skrevet 8. september 2007 #26 Skrevet 8. september 2007 Denne sjokoladekaken er bare helt fantatastisk, og enda mer fantastisk blir den med dette fyllet: SJOKOLADEFYLL ********************** 200 g sjokolade (ta det du liker best, feks. kokesjokolade, firkløver, melkesjokolade) 100 g meierismør 1 dl kremfløte 1/2 dl sukker Smelt smør og sukker sammen først og ha så i sjokoladen som smelter i blandingen. Bland inn fløten til slutt. Blandingen skal ikke koke. Bre fyllet over kaken. Det stivner i kjøleskap.
solkrem Skrevet 25. september 2007 #27 Skrevet 25. september 2007 Kjempe god og så enkel å lage:) også kan den fryses:)
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2008 #28 Skrevet 26. januar 2008 Dytter siden denne skal bakes i morgen
Gjest Skrevet 1. mars 2008 #30 Skrevet 1. mars 2008 ble skuffet over glasuren..men neste gang skal jeg ha min egen glasur på..åsså var d for lite med 30 min ..i min stekeovn hvertfall..så den var rå i midten..
AnnaRøverdatter Skrevet 8. mars 2008 #31 Skrevet 8. mars 2008 Namnam! Brukte firkløver-glasuren og pyntet med obligatoriske seigmen og non-stop, utrolig godt. Beste glasuren jeg har smakt på lenge.
Ainahel1 Skrevet 10. mars 2008 #32 Skrevet 10. mars 2008 denne skal jeg få bakt til svigerfar som har bursdag snart:) så blir det vel noen rester til min kjæres bursdag...han har bursdag bare 4 dager etter svigerfar.... =)
Anonym bruker Skrevet 18. april 2008 #34 Skrevet 18. april 2008 Den kakaoen i del 2, er det drikkekakao dere bruker eller bakekakao? pulver? Sikkert dumt sp.mål men.......
Løvinna30 Skrevet 18. april 2008 #35 Skrevet 18. april 2008 skal del1 og del 2 blandes sammen? Eller hvordan gjør jeg det da jeg skal ha kaka i en langpanne form?
Bilingüe Skrevet 18. april 2008 #36 Skrevet 18. april 2008 Jeg brukte vanlig "original" kakao over hele fjøla. Dette ER virkelig (en av) verdens beste sjokoladekaker!!!! nammenam!
Bilingüe Skrevet 18. april 2008 #37 Skrevet 18. april 2008 Ja! Jeg og måtte steke omtrent dobbelt så lenge...
Bilingüe Skrevet 18. april 2008 #38 Skrevet 18. april 2008 Jeg bare putta del 2 og eggene oppi del 1, så blanda jeg det sammen til det blei ei jevn røre.
Løvinna30 Skrevet 19. april 2008 #39 Skrevet 19. april 2008 Jeg lagde sjokoladekake i går med Kakefyllet timothei hadde skrevet. ALLE ELSKET DEN!!! :-) Kaka var saftig og god men en annen type glassur. ÅÅH. Hele er borte nå
BarnNr.4 :) Skrevet 2. mai 2008 #40 Skrevet 2. mai 2008 Dytter denne her skal prøves i morgen men hva fyll er best??
soljinta Skrevet 2. mai 2008 #41 Skrevet 2. mai 2008 åhh, denne hørtes virkelig god ut.....den skal jeg prøve ut!! :-)
Caramell, 3-barns mamma! Skrevet 11. mai 2008 #42 Skrevet 11. mai 2008 Stekte kaken min i 1 time, og likevel ble den litt rå?? Steker dere den seriøst bare 30 min?? Synes den var veldig god likevel, men fikk jo mageknip pga at den ikke var skikkelig stekt...:/
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2008 #43 Skrevet 11. mai 2008 jeg satt også klokka på 30 min, men det visste seg at den var helt rå i midten, så jeg stekte den i 45 min + og da var den jo ferdig.. Og jeg må da få lov til å takke deg HI, for dette var en nydelig kake utentvil, selv om den er ganske mektig, så man orker jo ikke mer en et stk, alle som har vært på besøk har skryt masse på den kaka
mpb♥ Skrevet 12. mai 2008 #44 Skrevet 12. mai 2008 Da er min kake ferdig, gleder meg til å smake på den! =)
mpb♥ Skrevet 14. mai 2008 #45 Skrevet 14. mai 2008 Opplevde det samme som dem to over meg, men det var en knall god kake! =) Tusen takk for tips! =)
happybirthday Skrevet 16. mai 2008 #46 Skrevet 16. mai 2008 Ok, holder på å bake den nå, men manglet natron. Brukte ca 2 ts bakepulver i stedet......Tror du det går bra? Hadde heller ikke så mye rømme som skulle til. Men siden jeg reduserte oppskriften til 3/4 av det du oppga, så gjør det kanskje ikke noe det heller at det ble litt mindre rømme i forhold til det det skulle? Er litt spent, ja. Siden jeg avviker litt fra oppskriften. Hva tror dere? Har natron og rømmen så mye å si?
edvina har fått en gutt Skrevet 8. juni 2008 #47 Skrevet 8. juni 2008 Da har jeg fortært 2 stykker av kaken og er dritkvalm, det er slemt og legge slike gode oppskrifter ut her for oss gravide, og jeg som skulle klare meg uten søtsaker dette svangerskapet... Blir bursdagskake til datteren min dette:) Men er det andre som erfarer at den er vanskelig å dele(gode råd), sprikker lett liksom
h@ppy elsker høstfargene :) Skrevet 6. september 2008 #49 Skrevet 6. september 2008 Min står i oven nå...smatt-smatt Min har stått inne i akkuarat 30 min, og er ferdig nå.... men gud så stor og høy den er....nesten 10 cm høy....hehe:)))) Glæ mæ
tjorven- nr 3 Skrevet 14. september 2008 #50 Skrevet 14. september 2008 Anbefaler denne kaken- NYYYDELIG!! men brukte den andre glasuren som noen anbefalte..med 200 gr sjokolade. NAMM....<3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå