Gå til innhold

Hypatia!


Circe

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Henger meg på her. Nå håper vi inderlig du har blitt bedre. Har du endelig fått komme inn på sykehus/privat UL? Har noen klart å finne ut noe??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får denne litt opp. Hvorfor hører vi ikke noe??? Hvordan har det gått de 2 siste dagene? Har ikke fått med meg noe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun fortsatte visst å blø igår og hadde reist til sykehuset, men fikk ikke komme inn å sjekke, for det var visst "ingenting å gjøre", sa gynekologen.. Makan til frekkhet...

Så nå er jeg også veldig spent på hvordan det har gått... Stakkar..

Håper alt står bra til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

får håpe det går bedre i dag med ho!! krysser fingrene for at d ikke er noe galt!!!

 

Viss vi alle sende gode tanker så kanskje det hjelper:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste i et annet innlegg lengre ned fra tidligere idag, og da blødde hun visst enda. Fikk ikke inntrykket av at hun hadde vært inne hos gyn. eller lege da, men får håpe hun har vært det i løpet av dagen.

Er så skummelt med slike ting....

 

Krysser fingrene mine for henne hvertfall! Og ønsker masse lykke til, uansett utfall....

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Merkelig... Hun pleier jo å være her med jevne mellomrom.... Tenker så fælt på henne.. Fikk svar av henne tidligere i dag. Men det var ang meg. Angrer nå på at jeg ikke spurte henne med en gang... Huff og huff

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, nå er det lenge siden vi har hørt fra Hypatia.

Du pleier jo være her inne selv om ting er ille, så jeg frykter at du nå har det virkelig ille. Tenker masse på deg!

 

Håper du ikke har det helt forferdelig nå. Men dersom ting har gått helt galt skjønner vi at du må konsentrere deg om å komme gjennom dette. Men håper du stikker innom når du har krefter til det.

 

X fortsatt alt av fingre og tær for at det skal gå bra. Og sender deg varme oppmuntrende tanker dersom du virkelig sliter nå. Uff, har en stor klump i magen, jeg, nå....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter. Tusen takk for oppfølging. Jeg har ikke orket å være her, men det har dere jo skjønt.

Jeg har blødd stadig mer de siste dagene, men ikke vært på sykehus. I går kom det noen klumper ut. Det så ut som bare levret blod, men det var ikke alt jeg orket å se på. Jeg har brukt de timene jeg ikke har vært her på å innstille meg på, og ta inn over meg, at jeg har mistet enda en gang. Jeg føler meg roligere i dag, og har nå ringt og fått en legetime hos fastlegen kl 13.40. Jeg regner med at jeg da blir sendt til sykehuset igjen for en ny ultralyd. Enten er alt borte, eller så sitter det fosterrester igjen som må fjernes. Jeg har da bestemt meg for at jeg ønsker en utskrapning, ikke medisinsk abort. Så håper jeg at det går så fort som mulig, og at dette marerittet snart er over!

På kjøleskapet henger fortsatt ultralydbildet av den lille med sitt bankende hjerte - så dette er selvsagt fryktelig trist! Jeg synes likevel jeg bare må gå videre nå. Jeg tar imot en litt lengre sykmelding og holder meg i ro her til jeg får tilbake litt av selvkontrollen. Så begynner hverdagen igjen, og jeg håper jeg tør å prøve igjen snart. Selv om vi har hatt dårlige odds så langt, har vi jo også en fantastisk flott gutt som vi koser oss med.

Kjære flotte, snille, omtenksomme jenter her inne: Jeg takker så mye for omsorgen, rådene og trøsten jeg har fått av dere. Ønsker dere lykke til med resten av graviditeten og de voksende magene. Kos dere vilt med babyene deres!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å, jeg har så vondt av deg. Vet så godt. Jeg har egentlig ikke ord. Men du høres ut som ei fornuftig jente. Ta godt vare på deg selv. Og jeg håper virkelig vi treffes her igjen..

Sender deg 1000 roser i tankene

Mange klemmer fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var kjempetrist. Håper det går bra med deg og din familie, og at dere kommer dere gjennom dette, og snart blir klar for å prøve igjen! Har forferdelig vondt av deg, og kjenner frykten for å miste på meg, siden alle vi er i samme situasjon. Dette er jo det alle gravide frykter mest. Jeg synes det høres ut som du er veldig fornuftig og tar ting med fatning, så jeg regner med du trenger å bearbeide dette så godt som mulig, også er det nok ikke lenge til du er inne her igjen! Jeg har også en toåring og venter nestemann i april, så jeg har fulgt med og følt med deg hele tiden! Ønsker deg lykke til videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sitter jeg her med tårer i øynene, dette var fryktelig trist!

Har jo fulgt med på innleggene dine her inne, selv om jeg gjerne ikke har skrevet til deg selv. Blir jo veldig engasjert i andre her inne...

Håper virkelig vi treffes igjen snart her inne!!!

Som de andre sier, du virker jo som en oppegående dame, så dette går nok bra, selv om det er veldig, veldig trist...

Håper ikke du tar skrekken, og prøver igjen så snart dere kan!

Ønsker deg masse lykke til videre!!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk alle tre. Dere har hjulpet meg masse!

Det virker ikke så fristende å begynne igjen med en gang - nå har jeg mistet tre ganger, og siden vi har fått et barn i mellom abortene, får vi ingen utredning som kan gi oss svar på hvorfor fostrene ikke vil bo i magen min. 25% uttelling virker litt lite - og veldig urettferdig. Jeg kan ikke forestille meg hvor livredd jeg vil være om jeg blir gravid igjen!

Jeg gruer meg litt til resten av dagen i dag. Selv om jeg "vet" at jeg har abortert, så er jeg ikke helt sikker på hvordan jeg kommer til å ta imot den beskjeden jeg vil få på ultralyden - om vi får komme inn på sykehuset nå, da. Et minimalt håp er vel kanskje fremdeles tilstede, om ikke i hjernen, så i hjertet, om at det fremdeles er liv i den lille og at alt blodet kommer annensteds fra. Det er rart, men alle beskjeder hadde vært "greit" nå. Kreft, blodpropp, cyster... jeg tar i mot hva som helst, bare jeg får beholde barnet mitt!

Så HELT fornuftig er jeg nok ikke. Mest redd og liten - og fryktelig trist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner deg veldig godt, en ny graviditet vil selfølgelig være skremmende med tanke på alle gangene du har mistet. Men jeg håper og tror at dere velger å prøve igjen når den verste sorgen over den lille har lagt seg. Det kan jo være at dere bare har hatt max uflaks, og at neste svangerskap vil forløpe normalt. Det tror jeg på. Mest av alt håper jeg med deg på at den lille i magen din er sterk - og fremdeles lever! Jeg krysser fingrene for at blødningene dine har en annen årsak...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, så ufattelig vondt å høre hvordan du har det nå. Livet er virkelig tøft noen ganger. Håper fortsatt det er liv der inne, men forstår godt din realisme i situasjonen.

 

Når du kommer til kreftene, kan du jo evt. høre om å få en time hos dr Høvik. I.o.m. at han arbeider på en fertilitetsklinikk, kan han kanskje ha gode råd for videre prøving? Bare et tips. Vet han er veldig flink og erfaren.

 

Sender deg masse medfølelse og oppmuntrende tanker. Har nesten ikke ord, kjenner bare klumpen i magen for hvordan du har det nå.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for støtte og gode tips. Nå drar jeg straks til legen, og håper, håper, håper at jeg klarer å mase meg til et besøk på sykehuset. Kanskje alt kan være over til i kveld, og livet kan fortsette igjen. Det hadde vært fint, det også, selv om det aller fineste selvsagt ville være å følge dere alle på ferden mot å kunne legge det nyfødte barnet sitt i armene.

Jeg håper det går bra med dere - ALLE SAMMEN!

Om jeg ikke kommer inn med det første, så stell godt med Jan78 + en liten en når hun kommer tilbake i kveld. Håper jeg ikke ser NOEN av dere inne på Bli Gravid de neste månedene.

Sender gode ønsker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff...sitter her med tårene trillende nedover kinnet. Finner ikke ord jeg. At du kan tenke på meg i en slik situasjn, gjør meg mer enn bare rørt. Du må være verdens flotteste menneske.. Har tenkt så utrolig mye på deg i disse dagene, men ikke skrevet så ofte til deg, men du har vært i mine tanker hele tiden. Håper virkelig du får en god behandling i dag, og jeg har heller ikke sluttet å krysse fingrene for deg. Jeg vil så gjerne ha deg her inne sammen med meg!! Har ikke gitt opp håpet om at det ordner seg for deg, men i første omgang håper jeg at du nå fr den behandlingen du har krav på.

 

Lykke til vennen min..jeg venter her på deg..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære, kjære deg; dette høres veldig trist ut. Vet hvor vondt det er å miste, men klarer ikke ta inn over meg hvor vondt det må være å miste flere ganger. Vil bare si at jeg føler veldig med deg. Selv om det ikke er så mye hjelp i det. Klarer likevel ikke helt å slutte å håpe på dine vegne, krysser fortsatt alt jeg har for at det fortsatt kan være liv der inne. Ta godt vare på deg selv i tiden som ligger foran; du trenger sikkert å ta det med ro en stund etter alt det du har vært igjennom.

 

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære deg, dette var trist lesning for oss alle. Vi har alle tankene hos deg når du er hos legen evt, videre til sykehuset.

 

Husk å ta godt vare på deg selv i tiden som kommer, Du trenger det, så hjelp hvis det denne gangen skulle bli få tungt å bære. Håper du kommer tilbake til oss igjen når du er klar og at det kommer til å gå bra.

 

Det er ikke lett å være sterk i en slik situasjon og stå i mot leger som ikke alltid vet pasientens beste. Stå på kravene dine, når du har mistet så mangen ganger har du rett på oppfølgign og utredning. Ta evt kontakt med pasientombudet på det sykehuset du tilhører, de kan hjelpe deg på veien til å få den behandlingen du har krav på. (vet at dette ikke hjelper deg så mye nå, men vet ikke om vi hører noe fra deg på en stund).

 

Vi kommer alle til å savne deg, lykke til og ta vare på deg selv i tiden som kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har fulgt tråen deres hver dag, og jeg må bare si at jeg føler med deg.... klarer ikke forestille meg hvordan du har det nå, eller jo jeg gjør det for har selv mistet en gang, og vet hvor bekymret man blir. krysser fingre for deg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...