Gå til innhold

August: HALLO?


Stratos med 3 barn

Anbefalte innlegg

HUff, dette er snart blitt den tristeste (ja tar i da!) tråden på bim :o( Alle sliter vi for å få ut disse små, gud å deilig det høres ut å føde før termin!!!

Åssen er det med dere i dag?

 

Jeg har vært på siste kontroll hos jm (er i dag 9 dg på overtid). Nå har a røra og herja (kalles stripping ca, men hun kom ikke helt til) oppi der for der var det ikke mange tegn på at noe var på gang! Også rådet hun meg til å ta litt klyx for å se om det hjalp :o) Så da prøver vi det!

 

Også hadde nå hodet delevis festet seg, noe som er fremgang! Til fredag bærer det til overtidskontroll på føden. Gosj som jeg håper jeg slipper den timen fredag!!!

 

Men uansett, her har det i hvertfall gått litt fremover, så nå håper jeg den pokkers ungen har oppfattet at det finnes et liv her utenfor livmoren også :o)

 

Ha en god dag dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei! La inn et innlegg på 3.tri, men jeg kunngjør det her på "overtidsklubben" også. Jeg blir lagt inn i kveld for å settes igang etterhvert. Gleder meg ikke til at jeg må settes i gang, bare til å møte den lille. Hadde ikke klart å gå til over helgen, og legen var helt enig. Kan jo ta litt tid å komme i gang med induksjon også. Aldri har tålmodigheten min blitt satt på en slik prøve!!! Men det er jo for en god sak. Går rundt her å venter med å reise på sykehuset, og jeg er helt frynsete i nervene. Skal reise ved 19-tiden.Gru/gleder meg. Håper jeg kommer i gang i løpet av natten med den ballongen de skal putte inn først, så jeg slipper modningspille-kuren osv. Bare babyen min har det bra, så er det greit for meg hva jeg må gjennom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jaajaja.. her går vi:) e no 5 daga over terminen 25\8 no ja. merke egentli at e blir litt meir likegyldig, gir litt opp håper. Dagan før termin og dagan etter va egentlig værst, da "kjempa" e liksom, å la merke til alt.. no tar e det mer som det kommer. Va til siste kontroll hos legen i dag, så om det ikke kommer nåkka så blir e satt igang neste onsdag, så da veit eg iallefall at e ikke blir gående lengre enn til 6. September.. djeses hadde gått opp 2,5 kg fra forrige kontroll, har fått mye vann i kroppen, men uansett skrekk og gru når eg e ferdig. No har e lagt på meg 20kg, ganske enormt. Men men, får håpe mye går av i den aller første tiden. skal jo til syden i starten av desember, hadde vært fint å føle seg vell innen den tid :D

 

Ha en flott dag, augustjente :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingenting skjer her heller. Fin form. Jeg skal også på min første overtids kontroll på fredag. Spennende og håre hva dere andre får høre. Ser at det er noen som blir satt i gang også!! Spennende. Det er jo ikke lenge til vi alle popper nå uansett...Om to uker finnes ikke denne tråden legner. Garangtert!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Masse lykke til LykkeIMagen*minus11dager*!

Fortell hvordan det har gått etterhvert, er redd det samme skjer med meg. Prøv å fokusere på babyen :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jeg er her men skulle gjerne vært ferdig ja. Hadde termin 23 aug men vagger rundt her uten å kjenne noe tegn til fødsel. Huset er tipp topp, fryseren full av mat, klær er strøket, bokbind er kommet på de eldre ungene sine bøker og JEG venter spent på den lille-som kanskje er blitt stor inni meg:)

BABY KOM UT

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Sitter her jeg å men er jo ikke mer enn 1 dag over termin da...begynt å kjenne menssmerter og har hatt en del sammentrekninger, men det er vel for mye å håpe på at det skjer noe likevel. Spennende uansett, lurer jo hver kveld om det skal skje noe i natt. Våkner vel til en ny kjedelig lang dag i morge.....

men en eller annen gang så føder vi nå...har vel aldri hendt at ungen ikke kommer ut...hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I natt har jeg hatt litt vondter, men når jeg står opp forsvinner alt og ting er som normalt igjen...hm...

Veldig fødeklar: jeg trodde også at alle barn kommer ut..... til min søster (som er sykepleier) fortalte om en indisk dame på 80 år som kom til legen for første gang eller noe slikt. Hun hadde en innkapslet baby i magen!!!!! hyggelig...not

Jeg hadde egentlig tenkt meg på overtidskontroll i dag, men legen var borte i dag. Så jeg får knipe igjen til mandag så jeg rekker en kontroll til ;-)

 

Lykke til for dere andre

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...