Gå til innhold

Kjære Hypatia


Circe

Anbefalte innlegg

Jeg fikk beskjed om at jeg kunne blø litt ekstra etter undersøkelsen. Hvilket jeg også gjorde... Du skal ikke rydde nå. Du skal ta det helt med ro... Hør på "mamma" nå...

Og jeg er fra Østfold..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Herlighet, jeg har ståpels på armen jeg nå!!!

Så herlig!!! Det var nøyaktig dette jeg hadde håpet på, at du fikk se det lille hjertet banke så at nervene dine fikk seg en pause!!

Er så utrolig glad på dine vegne, dette fortjener du så utrolig mye. Å du vet hva de sier, når man har kommet så langt at man ser hjertet banke er det MYE mindre sjanse for å miste enn i uke 4-5.

 

Ja dette er dagen din Hypatia, hipp hurra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei du :-)

Som jeg skrev, dette kan du gjerne ta æren for også. Så bare det slutter å komme rødt blod her nå, skal jeg slippe jubelen løs. Kanskje. Hvordan er det med deg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe:) Ryddeog høre på radio, ja det hørtes kjent ut;) Gjør det jeg også. Har blitt altfor mye tankespinning her i dag, så nå må jeg prøve å fokusere på noe annet.. Bor du i Vestfold Hypatia? Er det som jeg husker at var fra Horten, eller var det Moss? Kanskje du skulle ta det litt med ro, i alle fall til blødningene stopper? Men skjønner du vil ha tankene vekk ved å gjøre noe:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, neida, det er helt ok, ryddingen finner kun sted på soverommet, og hvert femte minutt legger jeg meg jo ned for å skrive med dere... Jeg bor i Akershus, rett utenfor Oslo, hvor jeg kommer fra og jobber. Det var noen som bodde i Horten, men ikke meg... Og du, DU var fra Vestfold, eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, unnskyld, som sagt blander jeg noen av dem jeg har snakket mest med litt sammen. Selv bor jeg i Akershus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Meg går det bra med, har tilogmed værtpå trening på morraskvisten. Ikke værst.

Vil ikke ha noe cred for å jage deg til legen nei, hihi! Skulle bare mangle-det er derfor de har en jobb-for å hjelpe å ha omsorg for pasientene. Tatt seg ut om de hadde avvist deg, da skulle jeg kommet å puttet deg i bilen å tatt deg med på sykehuset egenhendig ;)

trøsten nå Hypatia er at det er ikke lenge til du få rhøre hejrtelyden med dopler hos jordmor, og der er det mye enklere å få hjelp hvis man er bekymra.

Jeg blør ikke lengre, men har kjempevondt i magen-hele tida. men hjertet banker jo, så tru hva det er.

Jeg er hvertfall utrolig glad for at det gikk så bra idag. håret reiste seg på armen min da jeg leste det, hadde vært så fælt om du hadde mistet nå. Verden er jo uten rettferd isåfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg er fra Vestfold:) Hmm, da var det ikke deg som var fra samme fylke nei;) Blander litt jeg også, tankene er ikke helt på stell om dagen..hehe. Ryddet frem skrivepulten jeg da, etter i sommer har den fungert som et oppbevaringbord. Spes mannen her som slenger alt fra seg der inne, så nå som studiene har begynt, trengte jeg å grave det frem! Men nå sitter jeg her igjen da..huset vasket jeg fredag, så what to do..?! Har ingen bøker ennå, så kan ikke få lest noe heller, så da henger jeg her med dere:) Har det gitt seg litt nå eller? Disse blødningene?

 

At det skal være mulig? Å putte oss gjennom så vanvittig mye vondt?!! Skulle ikke dette være en lykkelig tid da? Jammen ikke enkelt å være kvinne;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer hypatia.. hvor BRA!!!

 

som jeg har sagt tidligere i dag: godt å se gode nyheter her inne:-)

 

 

lykke, lykke til..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ÅÅÅÅÅ så fantastisk flott at den lille lever. Var så spent da jeg logget inn på her i dag for å se hvordan det stod til med deg (bor i California jeg, så jeg ligger 9 timer etter dere; har akkurat stått opp). Ble så glad på dine vegne. Jeg klarte også bare å grine da jeg trodde jeg hadde mistet, og fikk beskjed om at hjertet slo.

 

(Etter at jeg fikk beskjed om blodpropp i livmoren, har jeg vært litt inne på siden for kompliserte svangerskap. Ikke mye aktivitet der inne, men der var det en som hadde hatt så mange voldsomme blødninger at hun måtte ha blodoverføreing; ikke særlig kjekt, men det går altså bra med babyen.) Det er håp!!!

 

Lykke, lykke til videre Hypatia: Ta godt vare på deg selv nå da, ta det med ro sånn som Circle27 sier. Dette SKAL gå bra.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så deilig med all støtte. Synes det er koselig at vi "kjenner" hverandre på nicket og kan følge hverandre. Vondt når noen faller fra, men fint likevel at vi kan støtte hverandre og dele svangerskapet på godt og vondt.

Jeg har ikke sluttet å blø, men det kommer mye mindre nå, og fargen er mindre rød, mer rosa/brun. Kanskje dette går bra nå?

Kjenner fortsatt "menssmerter".

Du er flink, Eva, som trener, det burde jeg også gjort, men tør ikke akkurat nå. Kanskje til uka. Trener egentlig mandager, onsdager og fredager, men i morgen er det vel best å hoppe over.

Håper jobbdagen blir ok i morgen også. Har vel ikke tankene på riktig sted alltid, men det får i hvert fall timene til å gå!

 

Siden vi surrer litt alle sammen, presenterer jeg meg som 29 år og bosatt i nærheten av Oslo. Har en gutt på to år (han hadde bursdag i går) og jobber i Oslo, som journalist. Er gift.

 

Tusen takk nok en gang, alle sammen, for at dere fins.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk, snille, søte deg. Følger med på deg også, og vet det nok, det skal gå så fint for deg! Er vel fint i California nå, du!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tror det er best å droppe treninga når man blør ja. skal vel strengt tatt ikke ha sex heller tror jeg... :(

ble helt tappa for energi når jeg trente, så satt å halvsov på familiefest nå. blæ...

Jeg blir vel sånn halvveis presentert på nicket mitt, men bor forståelig nok i trheim der jeg jobber på St.Olav hospital å har en 4-åring å kose med hjemme :) Er 8-9 uker på vei. Legen sier 9, jeg tror 8. spiller vel ingen rolle igrunnen da jeg tenker at ungen like gjerne kommer en uke før som etter. Jeg er nettopp blitt 25 år :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg, det er fint å bli litt bedre kjent.

Sex kunne ikke ramle meg inn akkurat nå... hehe. Og ikke trening heller. Men det kommer seg kanskje. BARE DET NÅ SLUTTER Å BLØ!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HJEEEEELP! BLØR BARE MER OG MER! Nå kommer det levret blod ut også, og jeg har vondt i magen! NEI, NEI, NEI!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke for å være ekkel, men har du noen gang prøvd å kjenne på livmorhalsen din? det er det samme som legen gjør for å kjenne om den er lukket. Jeg hadde ville gjort det hvis jeg var deg.

En annen ting, sjekket legen om du hadde foranliggende morkake?

skjøre slimhinner er vanlig nå, og når de roter å grafser med ul-apparatet kan de veldig lett sprekke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, dette høres skummelt ut; men den lille lever jo. Det MÅ gå bra. Du kan ikke ha en liten blodpropp i livmoren du også da, som de ikke har lagt merke til? Har jo sett at du har mistet før. Da kan det skje at det blir liggende noe igjen der inne som kan danne en blodpropp. Det er jo ikke vanlig, men i så fall kan det blø (evnt også levret blod) når blodproppen går i oppløsning og kommer ut. (Det er det de håper vil skje med meg.) Og det GJØR vondt i magen, for meg var sammentrekningene i magen kraftigere enn ved SA, ellers kjentes det ganske likt ut. Er jo ingen doktor jeg da, bare tanker dette her. Og så har du jo helt sikkert lest om mammaen-til-Noa her inne som blødde så mye, også en klump på størrelse med en golfball. Der var det jo en bit av morkaken som hadde løsnet. Hun er på 2. trimester nå. Håper de finner ut av hvorfor du blør, noe må det jo være. Enn så lenge får vi holde fast på at babyen lever; dette skal gå bra! Fortsetter å krysse fingrene for deg, lykke, lykke til videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke prøvd det, Eva. Nå er jeg sikkert litt teit, men vet ikke helt hvordan det SKAL kjennes ut der inne, jeg. Og akkurat nå tør jeg ikke stikke fingrene inn der, er så redd for at jeg skal gjøre vondt verre (selv om det sikkert ikke går an, men hvis jeg skraper borti noe sånn at jeg begynner å blø enda mer, blir jeg bare enda reddere). I tillegg er det så vondt nå at det IKKE frister å stikke inn noe som helst.

Er bare så utrolig redd og føler meg så bitte liten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, på sykehuset i går prøvde jeg gjentatte ganger å spørre om hun kunne se noe galt, eller om hun kunne se hvorfor jeg blødde, men det kunne hun ikke. Hun var nok litt "ny", og hun var ingen beroligende lege å besøke for meg.

Har ikke lest om mammaen til Noa, men det høres grotesk ut.

Jeg krysser fingrene, men det føles ikke bra dette her, og jeg klarer rett og slett ikke å slappe av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hypatia.. Kjære vennen, jeg håper så inderlig dette går bra!!!

Har fulgt med deg de siste dagene og tenker masse på deg.

Håper det kommer en solskinnshistorie fra deg i nærmeste framtid, og du skal se at 2. tri ikke er langt unna! =)

Krysser fingrene mine for dere, og håper og tror dette går bra!

 

Stor klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det høres veldig deilig ut det der, tenk om jeg er så heldig at jeg får rykke inn i 2. trimester. Det hadde vært fantastisk godt. Takk for at du bryr deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...