Gå til innhold

Er det greit å fryse ned morsmelk umiddelbart eller må det først avkjøles?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er allerbest å sette melken direkte i dypfryseren. Hvis du imidlertid skal helle ganske masse i et beger som allerede har fryst melk i, og den nye melken er mindre enn den fryste, så er det best å kjøle den nye en halvtimes tid før den helles oppå. Utsettes allerede fryst melk for delvis opptining så skjer en fettnedbrytningsprosess som kan gi bismak (ikke farlig altså) på melken. Det er derfor dyprfryseren er bedre enn selvavrimende fryseskap.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...