Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg lager fruktmosen selv. En vinner er blanding av eple og pære. Kutter opp et eple og en pære i biter, uten skall, og koker opp i max 5 min. Moser med stavmixer. Heller av mest mulig vann før jeg moser for eple og pære har mye væske i seg. Mos av tørka aprikos, svisker, mango er også populært her. Svisker og aprikos tilberedes likt. Legges i gryte og dekkes med vann. Kokes til de er møre,ca 5min. Begge trenger en del av kokevannet i mosen siden de er tørka. mangen må være asse moden, skrelles, kuttes i biter og kokes mør. Pleier å fryse moseni isbitbrett, tar over i poser når mosen er hardfryst. Lykke til!

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6065922-frukt/#findComment-6066155
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...