Anonym bruker Skrevet 23. august 2006 #1 Skrevet 23. august 2006 Trenger man til mlm 50-60 gjester? Noen som vet?
Temmelig hemmelig Skrevet 23. august 2006 #2 Skrevet 23. august 2006 Vi regner med at 1 servitør dekker ca 15 gjester, så du trenger kanskje 4-5 stykker.
Gjest Skrevet 24. august 2006 #3 Skrevet 24. august 2006 Er litt avhengig av hvordan dere har lagt opp med drikke... Dersom all drikke skal serves ved bordet av servitørene og det er fritt valg av drikke vil 10-12 være passe. ( i et bryllup det være seg...) Dersom det er vin til maten og denne skjenkes av servitørene, 15-17 per servitør. Dersom drikke står fremme på bordet vil faktisk en servitør greit klare 20 gjester... Kommer også litt an på om det er varmmat på tallerken eller på fat... Ved tallerkenservering vil jeg anbefale flere servitører enn ved fatservering... Bedre med for mange enn for få!!!
Anonym bruker Skrevet 24. august 2006 #4 Skrevet 24. august 2006 Vi fikk beskjed om 5 stk på 57 gjester fra catering firma
mamsen labamsen Skrevet 24. august 2006 #5 Skrevet 24. august 2006 Det lønner seg å ha minst to ekstra til å være igjen på kjøkkenet og legge opp maten på fat. Går så mye unødig tid hvis servitørene blir borte i lang tid på kjøkkenet for å fylle opp igjen fatene.
secret Skrevet 24. august 2006 #6 Skrevet 24. august 2006 vi skal være 60 stk å ha tre servitører, utenom kokken og en hjelper på kjøkkenet. det er kokken selv som har ordnet servitører.
Gjest Skrevet 24. august 2006 #7 Skrevet 24. august 2006 Der vi skal ha det,regner de 1 servitør for 5 mennesker..
Engellen Skrevet 24. august 2006 #8 Skrevet 24. august 2006 Det kommer litt an på hva dere skal servere. Da vi giftet oss, med 45 til bords, ble vi anbefalt 5 servitører av catering firmaet vi brukte. 10 gjester pr servitør snakket de om der. Vi hadde middag med dessert på menyen. De mente at om det hadde vært koldtbord som ble servert, hadde det ikke vært nødvendig med så mange servitører på det antallet med gjester. I tillegg til de fem servitørene mente ho at vi burde ha en som hadde servert tidligere (gjerne leie kokk av dem) på kjøkkenet til å legge på fat og instruere servitørene litt i hvordan ting burde gjøres. Vi valgte å leie en kokk av dem, og så hadde vi egentlig fem servitører som stilte opp (venner av oss). Dessverre var det en av dem som trakk seg dagen før bryllupet, og vi hadde ikke sjangs til å finne en ny en! Dermed ble det bare fire som serverte i bryllupet. Det gikk veldig fint med de fire servitørene, og folk skrøt veldig av dem etterpå. Det var flere av gjestene som mente at det måtte ha vært mer enn fire der. Det bør kanskje nevnes at ingen av de fire vi hadde hadde servert i store lag tidligere, men de virket veldig proffe alle sammen! Kjempeflinke var de!
Gjest Skrevet 24. august 2006 #9 Skrevet 24. august 2006 Vi hadde 6 som serverte og to som hjalp kokken på kjøkkenet. Det funka utmerket det, og vi var 80 gjester.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå