Gå til innhold

Lurv / TussiLussi


Gjest

Anbefalte innlegg

Velkommen hit vennen :-)

Så utrolig god følelse å lese at du har kommet inn hit :-)

Det var nesten så du kom med på terminklubben min ( april) også, da ....

Hvordan tok din bedre halvdel dette da??? Et lettelses sukk, kanskje, eller holder han litt tilbake pga SAen???

 

Vi fortalte unga i dag om beibien.. dattra hadde nesten tårer i øynene.... Hun syns ikke magen min var noe å skryte av men.....

 

I morra har hun sin første skoledag i 1.klasse :-) Er kjempespent,jeg. Blir rart å få skoleunge, liksom :-)

 

Hun kommer i allefall til å bli verdens beste storesøster, det er jeg helt sikker på :-)

 

Nr 2 var nok litt mer avventende, han er ikke akkurat så beibi interessert..hehehe....

Men syns likevel at det var stas at han faktisk ble STOREbror.... han som trodde han skulle være lillebror for alltid :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

så morro at dere har fortalt det :) tror ikke jeg blir å fortelle jenta mi det før etter uke 12.. er redd for å fortelle og så miste igjen. Er tross alt litt sikrere etter uke 12 :)

Pappaen sa ikke så veldig mye egentlig :) bare smilte, ga meg en suss og styker på magen hele tiden. Og så syns han det var så rart at jeg fokuserte så mye på at jeg hadde rett! *hehe* viktig for meg det der.. at jeg ikke var sprø! *hehe* Har ikke sett hverandre så mye idag og jeg sendte han en mms med testen imorrest. Vi bor ikke sammen...

Har faktisk en veldig god følelse og jeg tror det kommer til å gå bra denne gangen :) Skal ringe lege imorgen og be om ekstra oppfølging! Er spent å se hva hun sier.

Jeg studerer fysioterapi og vi sprader rundt i bare bh og shorts store deler av dagen, så jeg er spent å se hvor lenge jeg klarer å holde det sjult :) er jo litt lettere med klær på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er forresten litt usikker på hva jeg skal skrive som termin.. ff sier 1 mai, og driver forresten å flytter el til cd 15 igjen og da sier den 30 april.. så kanskje jeg hører hjemme i aprilklubben??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe.... magen min hadde nok ikke tålt så mye bh og shorts.. er litt oppblåst om dagen.

Magen kommer liksom frem på oversiden av navlen.... dongerien går glatt på, men puppene krever litt ekstra servise....hehe...

Nå ringer slekta her.... spørs om ryktene går ...hehe..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ligger og så og vipper mellom mars og april, samt at jeg jo skal ta KS i midten av mars, men jeg gadd ikke bytte klubb når jeg først hadde introdusert meg :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

har dere fortalt "alle" det nå? har tenkt mye på at det må være vanskelig for unger å holde på en sånn hemmelighet! Skulle ønske at jeg kunne fortelle bare henne det for å forklare at jeg ikke kan løfte henne og sånn (får bekkenløsning tidlig) men jeg tror ikke jeg kan forlange av henne å holde det hellelig i månedsvis! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har måttet ta en avgjørelse på at det er greit at "alle" får vite dette ganske raskt, ja....

slike hemmeligheter holder seg ikke lenge :-)

Trøster meg med at jeg går inn i 10 uke i morra - med 93,8 % sjanse for at alt går bra....

Hadde mye tidlig bekkenløsning på nr 1, men kjente nesten ikke noe til det på nr 2 :-) Håper det holder på nr 3 og.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er det så stor sjans for at det går bra etter uke 10?? Enn etter uke 12?? Fikk bekkenløsning i uke 8 med jenta mi og hadde et håp om at jeg ikke skulle få det igjen, men jeg fikk i uke 7 nå sist! Gruer meg litt for at folk i klassen skal styre med bekkenet når de ikke vet jeg er gravid.. virker litt skummelt.. lurer på om jeg må spørre lærerne om hva de mener..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne statistikken ligger inne her :

5-8 uke 89,2% mulighet for at det skal gå bra

9-12 uke 93,8% mulighet for at det skal gå bra

13-16 uke 96,3% mulighet for at det skal gå bra

17-20 uke 98,9% mulighet for at det skal gå bra

21-24 uke 99,3% mulighet for at det skal gå bra

25-28 uke 99,8% mulighet for at det skal gå bra

 

Høres ikke værst ut det, vel ????

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

for meg er det uke 8 som er "den første magiske uka" Håper bare jeg får overbevist legen om å ta prøver ofte så jeg slipper å bekymre meg hele svangerskapet.. er jo fare for tidlig vannavgang og :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pass på at du får den oppfølginga du trenger du :-)

Ikke noe okey at du skal være bekymret....

 

Kan jeg spør om hvorfor du og din kjære ikke bor sammen ???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

flyttet fra hverandre for et år siden.. var ting vi måtte ordne opp i "påegenhånd" så vi måtte ha en pause.. Var prøvere da (fra mars til august) Sørget over det barnet vi aldrg fikk laget helt til i februar, og så rett etter at jeg hadde forsonet meg med tanken om at jeg ikke kom til å bli mamma igjen nå falt kondomen av under sex og jeg ble gravid. Det føltes veldig riktig, og veldig feil å miste, så vi bestemte oss for å prøve igjen! Vet det er mange som kommer til å reagere på det, men det var det som føltes riktig for oss.. når det ble sånn.. Synes du det er helt teit?

Det har vært vanvittig slitsomt med denne prøvingen, og jeg tror vi begge (i alle fall jeg!!) er veldig glad for at det er over! vet ikke om jeg hadde klart det nå med skole og alt.. hadde bestemt meg for at jeg måtte ha en pause neste måned. Ble lit vel mye "pliktsex".. :S

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Syns ikke noe er teit jeg, det må være opp til den enkelte å ta sine valg for livet :-)

I dag var første skoledag og gjett hva jenta mi hadde å fortelle hele klassen da de satt samlet da......

joda..."mamman min har beibi i magen sin!!"

Kejnte jeg rødmet litt, hadde ikke forventet å få det så midt i fjeset..hehe

Menmen... hun er jo så stolt, så. Lå på sofaen og så på tv da faren var oppe og hentet henne. Hun kom rett bort og lurte på om beibien hvilte nå..hehe!!!!

Pappan var nok ikke helt happy over at nyheten ble SÅ spredd i dag :-)

HAn er litt tilbakeholden. Har sagt til han at jeg syns han kan glede seg litt mer åpentlyst nå....store sjanser for at dette går bra.

Jeg syns det er stas å snakke om dette lille vidunderet, og blir litt provosert når han bare kommer sånn " jaja..bare det blir et velskapt barn så..."

VEl, nå kan jeg snakke med andre som er litt mer interessert, så da kan han ha det så godt :-)

Skal ut og spise i dag for å feire førsteklassingen :-) Regner med at hun bare skal ha desserten :-)

 

Tror jeg får fortelle det på jobben i morra... ellers når vel ryktene frem før meg....

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*hehe* kan tenke meg hun var veeeldig stolt over å fortelle det :) Men jeg må si jeg fortår mannen din også :) Gikk veldig for fra ingen til alle! Jeg syntes i første svangerskap at det var ganske vanskelig å snakke om graviditeten med pappaen. Jeg var så veldig inne på det, og han forsto ikke hva jeg snakket om og orket ikke helt engasjere seg. Nå sist ville han gjerne lese og ha en egen svangerskapbok så han kunne følge med :) blir morro å se hvordan han blir denne gangen :)

 

Jeg kjøpet en bok om babyen til jenta mi da jeg ble gravid sist, og den forklarer omtrent alt om hvordan en graviditet. alt fra hvorden den blir til, vokser, hvordan det er inni magen og hovrdan mamma blir. Den var veldig bra, og jeg syntes det var fint å lese den og forklare henne alt uten å si at jeg var gravid :) flikk liksom snakket litt om det med henne uansett da :) Men det var helt forferdelig å sitte å lese den boken sammen med henne i dagene etter jeg miste! Håper jeg aldri må gjøre det igjen!

 

Idag har jeg hatt en litt "småslitsom" dag.. jeg har begynt å få bekkenløsningsmertene allerede nå :( Gruer meg vanvittig til mandag! Da skal vi ha om bekkenet på skolen, og folk i klassen må øve å te tester på meg... :( Kommer til å slite så vanvittig! Tror det kan bli litt vanskelig å holde det hemmelig at jeg er gravid.. skal gå å snakke med lærerne imorgen og høre hva di tenker. Har jo ikke lyst til at hele verden skal vite det allerede nå, og hvis jeg må fortelle det til hele klassen kommer det jo garanter ut! Uansett hva jeg sier.. ble litt frusrert i totiden da jeg begynte å kjenne det sjikkelig og innså at dette kanskje kan bli litt vanskelig :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er litt vanskelig det der, med når fortelle, hvordan og så videre...... men her gikk det jo av seg selv.

Det som var litt rart var at når jeg snakket med mamma så forteller hun at hun hadde en følelse av at jeg skulle fortelle henne at vi var gravid..... rart hvordan det der med mødre virker :-)

I kveld spydde jeg som en gris av middagen..... men nå har jeg spist hermetiske fersken til kvelds...namnam!!!!!

Skal ta det med ro forran tv`n i kveld tenker jeg :-)

Hva heter den babyboken du har lest i ???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitter å slapper av foran tvn jeg og :) jer svømmeinstuktør og har vært 4 timer i vannet etter studiene.. sliten!

Den heter "Babyen" av Tove Bakke. Det er en "mine små leksikon" bok anbefales :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fikk du tak i boka? Idag har jeg ikke vært noenting kvalm, og har heller ikke kjent noe til bekkensmertene :) hadde en litt roligere dag på skolen idag, og hadde ikke svømmingen etterpå (er babysvømmeinstruktør og har 4 timer i basseng hver mandag!) HÆRLIG!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble nok ingen handletur nei, har gått i ett her frem til barnetv - og da sovnet jeg :-)

Vi har et lite småbruk, så tiden for min mann går med til å treske korn og levere, så da blir det lite pauser her med de to små for meg....

Kastet opp på jobben i dag, men dagen går merkverdig bra.

Fortalte sjefen at han må belage seg på vikar fra mars og utover....

Har en avtale med mannen denne gangen om at jeg skal ha 6 - 7 mnd permisjon og at han skal ta resten :-) Har ikke lyst å gå så lenge hjemme denne gangen, det passer meg svært dårlig ( liker best å komme hjem til ferdig middag og hive noen klær til vask på ettermiddagen... er veldig dårlig "husmorevne" hehe..)

Heldigvis ser han at det kan være kos å gå hjemme flere måneder denne gangen :-)

I dag har jeg plutselig lyst på rød stratos!!!! Har ikke spist sjokolade på fem uker, og er egentlig litt overrasket... har ikke lyst på noe annet, men tror jeg må få tak i en rød stratos i løpet av kvelden ...hehe....

Så kos å være babysvømmelærer da!!! Hadde førstemann på babysvømming, men med nr ble det litt travelt. Skal se om vi skal ta noen kurs med nr tre, for det v ar jo gøy :-)

Lurer litt på om jeg må informere ei venninne her om tingenes tilstand, det kommer stadig meldinger om ting vi skal finne på - jeg har snart ikke flere unnskyldninger for at jeg er så sliten på ettermiddagen :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har en hel stor rød stratos i skapet! Spiser nesten aldri gotteri (ca en gang i månenden, og da bare litt..), men nå i lutealfasen gikk jeg helt amokk på butikken! Har sikkert gotteri for et het år nå! Tidlig graviditets symptom?? *hehe* jeg har i tillegg fått et par kviser :( ei på haka, ei på ryggen og ei på rumpa!! æsj...

Jeg fant ikke den boka på noen av bokhandlene her. Jeg bestilte den fra bokkilden tror jeg det var :) veldig enkelt :)

Det er vel ikke noe problem å informere venninna di nå da? Det er jo "offesielt" nå, er det ikke? Bare tull å gå rundt å lage unnskyldninger :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snakka forresten med legen min idag :) jeg fikk time på mandag (jeg kunne ikke før..) og det virket som om hun gjerne ville følge meg opp ekstra med prøver og sånt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HEi !

Tilbake etter noen dagers pause.....

HAr vært så sliten at jeg har hatt mer enn nok med å holde hode over vannet her. Har ledet to planleggingsdager på jobben, startet opp med korøvelse, hatt to hypre unger som ikke helt vil ta leggetiden som de skal....

Er fremdeles ikke så mye kvalm. Er bare kjempeglad for det ! Første svangeskapet lå jeg uke 11 på sykehus med intravenøst pga oppkast og diare... ikke mye gøy, nei. Så nå er virkelig livet mer verd å leve.

De fleste på jobben vet det nå. Ei litt eldre dame ( 60 år) fortalte meg at dette hadde hun visst i tre uker, men hadde ikke villet si noe... hun er litt sånn synsk på mange ting, så jeg ble egentlig ikke så overrasket. Så har vi en som vistnok gjetter riktig kjønn, men han syns det var litt tidlig å si noe...

flere sier at jeg ser anderledes ut i fjeset... skjønner ikke hva det skal være men :-)

Skal til legen på tirsdag jeg - da er jeg 10 + 1, så det burde være greit å komme igang da :-)

Det holdt med den sjokoladen - har ikke vært fristet til noe mer utskjeielser.... har litt dilla på plommene våre... lilla og nydelge..nam

nam.. må bare passe på mageknip..hehe....

Ha en fortsatt god kveld da, jeg stikker og legger meg nå :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen :-)

Så at du hadde vært hos legen og fått god oppfølging - det var bra !!!!

Legen min er så opptatt av at jeg ikke skal forstrekke meg.. har litt sånn flink pike syndrom ...hehe....

Han sa at denne gangen skal vi være føre var, og redusere arbeidsinnsatsen min til 50 % dersom jeg blir dårlig. Han vil nok ikke ha gjentagelse fra de andre der jeg var skitdårlig hele tiden og mistet vekt og bare elendighet..hehe...

JEg måtte bare tilstå at jeg var litt bekymret, fordi jeg ikke var blitt i dårligere form enda...er det normalt når jeg var så dårlig sist???? Av og til får jeg for meg at spiren ikke lever der inne... men så kommer "heldigvis" en liten kvalmetokt eller ryggvondt og jeg tør å håpe på at det står bra til der inne.....

Han beroliget meg og mente jeg fikk som fortjent denne gangen , og skulle være takknemmelig så lenge det varte...

Opplever han som svært ivaretagende og interessert i at det skal bli m inst mulig belastning denne gangen, men jeg kan jo ikke sykmelde meg om jeg ikke føler meg syk!!!

Syns det er litt rart at de opererer meg fosterets uker, og ikke mine slik som Bim... så nå er jeg 9 uker på vei istedet for 11, eller ???? Det er jo samme termin, så det spiller vel ingen rolle. Men da blir vel UL også i fosterets uke 18 og min uke 20??? og neste kontroll er ikke før min uke 26!!!! Det blir lenge til :-(

Hadde lav KMI , 20 så jeg fikk beskjed om å spise så mye jeg orker...hehe....og litt lavt blodtrykk, heller ikke uvant for meg. MEn så testa de urinprøva, og jeg fikk en sånn L+, hun på labratoriet skulle sjekke den mer sa hun, vet du hva det betyr ? er det protein i urinen ? hva betyr i såfall det ?

Har du bestemt deg for å ta en tidlig UL ? jeg gjorde det med førstemann fordi jeg var så syk, de sa at dette ikke hadde noen særlig betydning i fht SA, skulle ikke være noen fare. Kan jo være betrryggende å se liv, samtidig som man ikke kan regne med å få alle svar på om alt går bra så tidlig.

JEg fikk ikke høre hjertelyden engang, legen mente at det var så stressende hvis man ikke fant hjertelyden så han lot være... greit nok for meg for sist gang prøvde jeg, og fikk ikke noe respons... sakl si jeg ikke greide å være helt ubekymret, nei - selv om det ikke var noe uvanlig.

Nei, det er jammen ikke helt enkelt dette her :-)

Er formen bra, forresten ???

 

phu.... dette ble langt, håper du hang med :-)

 

Klem, TussiLussi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...