Gå til innhold

Spist blodig kjøtt...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har akkurat glefset innpå en blodig biff- min absolutte matfavoritt. Men kom så plutselig på dette med hva man ikke skal spise..!!

Hva var det som kunne være farlig med det igjen? Spist er spist, men bør kanskje unngå livretten fremover hvis det kan være skadelig.

Noen som har peiling?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det var den sykdommen man kan bli smittet av, toxo-noe. Vet noen om det går an å bli testen for det? Har nemlig spist rått kjøtt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Legen gjør det automatisk, jeg hadde hatt den smitten, og har man det behøver man ikke å ta slike hensyn i svangerskapet, men hvis du ikke har hatt den...

Da ryker livretten for en periode :)

 

Har helt sikkert gått bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt med måtehold... Vet om mange som spiser M biff under svangerskapet. For sikkerhets skyld så kan du jo steke den M+, det skal jo ikke være nødvendig å "kremere" kjøttet bare fordi at man er gravid. Men i følge matportalen så anbefales det ikke å spise rått kjøtt. Men det er forskjell på rått og en rød M biff;) Men om du har hatt biffen i fryseren først så dør jo disse bakteriene;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ps. må bare vise til at i matportalen så står det at gravide kan spise alt av kjøtt så lenge det er gjennomstekt...

 

Se: matportalen.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...