Gå til innhold

tallerkenmodellen.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

 

Har dere hørt om denne? Denne er utrolig kjekk å følge når man skal ha middag.

 

halvparten av tallerken er med grøntfòr. 1/3 er med poteter/ris/pasta og 1/3 er da med kjøtt/fisk. Denne følger jeg og er utrolig kjekk. Blir så god og mett atte.

 

Slankern :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Alle gode tips & råd mottas med takk c",)

Skrevet

jepp, spise seg mer mett på det grønne er ikke dumt =)) alltid fulgt den :)

Skrevet

Kjære Slanker'n!

 

Litt av det du skrev stemmer, men halvparten pluss 2/3 bli OVER en hel.............

 

Halvparten av tallerken grøntfor, en kvart poteter/pasta/ris og en kvart med kjøtt/proteiner.

 

Beklager, dette er ikke et surt innlegg, bare et litt oppklarende et!

 

Jeg digger deg! Du er knallflink!

Skrevet

hehe... bra det er noen som kan dette ja. Skjønner jo at jeg bomma totalt der, men håper de fleste skjønte det.

 

2/4 med grøntfòr 1/4 med rist/pasta/poteter og 1/4 med kjøtt/fisk.

Ser dette bedre ut?

 

Slankern :)

Skrevet

Gode greier det der, og akkurat som tatt ut av Grete Roede-boka og. Grønsaker er mettande og kalorifattig. Det å ha gode gulrøtter liggande i kjøleskapet, i staden for sjokolade gjer underverker for meg (forutsatt at eg faktisk et dei då, ikkje berre lar dei ligge der..).

Skrevet

he he.. det var det da. Jeg har hatt en pose med knaskerøtter i skapet 1 uke snart.. blir ikke spist. Men heldighvis ikke noe usunt som blir spist heller.

 

Slankern :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...