*Magic* Skrevet 14. august 2006 #1 Del Skrevet 14. august 2006 Noen som vet hvordan jeg kan unngå at den blir så fort brun? Vet at presset sitron/lime forhindrer det, men man skal jo unngå sitrus til de små. Er det noe annet som virker? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5929577-avocado/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Halloween-mamma Skrevet 14. august 2006 #2 Del Skrevet 14. august 2006 Når den er oppdelt mener du? Tja.. finnes kanskje bedre metoder enn den jeg brukte. Jeg la den halvparten jeg ikke skulle bruke med en gang i en plastpose i kjøleskapet - lurt å la steinen ligge i fordi den skal gjøre så den holder seg bedre. Dagen etter når jeg skulle bruke den så skrapte jeg av det aller bruneste, men det er jo bare helt ytterst den blir brun om du gjør det slik. Tror egentlig ikke at det gjør noe om den er brun..annet enn at det ser mindre pent ut da?! Forresten så gikk det ikke så lenge før gutten min begynte å spise hele avocadoen til lunsj, så da hadde jeg ingen halvparter til overs lenger.. hurra.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5929577-avocado/#findComment-5929652 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Magic* Skrevet 14. august 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 14. august 2006 Gjorde som omtrent som deg sist. Delte den og la den ene delen i en liten tett plastboks med det samme. Ble litt brun her og der som jeg fjernet. Ja, det er så ekkelt når den blir brun. Leste også at å fryse den ned er ikke noe bra alternativ. Gutten min elsker banan/avocadomos. Sitter å gaper som bare det:) Problemet er bare det at hvis ikke jeg er hjemme, så får han ikke servert noe annet enn banan skrapet med skje eller glass. Far er nemlig ikke noen kløpper på kjøkkenet. Å lage det ferdig på forhånd blir ikke bra, selv med tett lokk. Har prøvd, men det ble brunt ganske fort. Når du gir avocado til lunch, gir du noe mer i tillegg da? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5929577-avocado/#findComment-5929824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå