Gå til innhold

hvordan lager man sviske pure?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kok svinskene i litt vann, ca 10 min. Mos alt (sammen med kokevannet) til det blir en pure. Om pureen blir for fast kan du tilsette mere vann. Frys i ønskede posjoner.

 

Jeg har ikke prøvd å fryse avocado. Men om du oppevarer avocado skal du ikke fjerne steinen, da blir de raskere brun.

 

Jeg gjør slik:

 

Koker svisker (klipper dem gjerne i mindre biter først) i noen minutter (til de er veldig møre) og så moser jeg med stavmikser etterpå. Kan fryse i terninger ja, selv har jeg brukt små barnematglass.

 

Siler av mesteparten av vannet før jeg moser dem da, og hvis det er mye sviskekraft i vannet så får gutten drikke det når det blir kaldt nok :)

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...