Gå til innhold

April: semulegrynsgrøt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

nammmm nammm - ja det ahar eg heller ikke spist på mange år. Eg husker eg likte det bedre enn vanlig risgrøt... hmmm ja hvordan er det en lager det - er det ikke en slik hvetemel pakke som da heter "semulegryn" ? tror eg har sett det... eller ???

står oppskrift på pakken, den jeg har er sånn 1 kg pakke.. 1 1/4 dl semulegryn, 1 liter melk, i ts salt, og sukker og smør etter ønske.. Mmmmm!! Kjempegodt! Vi har det av og til som lørdagskos, men var jo litt kjedelig at snuppa ikke likte det.. :( Er jo litt mye med 1 kg gryn, men jeg bruker det også når jeg baker kaker, for at kakene lettere skal slippe formen.. Bon apetit!!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...