Gå til innhold

FEDON LINDBERGS GROVBRØD!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei sånn, kan man spise fedon Lindbergs grovbrød når man er gravid. Har selvfølgelig fått svangerskapsdiabetes og sliter med vektproblemer. Har fått beskjed om å spise grovbrød. Har spist litt forskjellig grovbrød, men har blitt treg i magen av det. Har prøvd hans grovbrød som smaker veldig godt også.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

klart du kan!! er bare naturlige råvarer i all maten til lindberg!

han anbefaler jo hele familien til å spise det....uansett alder (av de som kan spise da)

 

anbefaler på det sterkeste maten hans! kanllgodt!

Skrevet

Jeg vil anbefale Ingers rugbrød, for det har en gunstig effekt på blodsukkeret!! Har sv.dia selv, og merker stoor fordkjell på om jeg spiser Ingers eller hvilket som helst annet grovbrød!

Endokrinologen min sa også at det var et bra brød..

Husker ikke helt , men mener at det er mer hvetemel i Lindbergbrødet, noe som ikke er det beste når man skal prøve å holde sukkeret nede..

Har kjempefin magefuksjon med Ingers, forresten! :-)

Skrevet

Tusen takk for svar jenter. Meget flott side vi har hvor vi kan spørre om alt mulig rart.

 

Ok, skal prøve Ingers rugbrød. Hvor får man kjøpt denne i alle dagligvare forretninger eller er det bare noen få bakerier som har det?

 

Ha en fortsatt fin helg.

Skrevet

Treig med å svare, men her omkring selges det hos coop, både prix og mega..

Skrevet

Eller du kan bake det selv:)

 

INGERS RUGBRØD

 

 

 

1.3 kg sammalt hvete

200 g sammalt rug, fin

200 g helkorn hvete

75 g gjær

2 strøkne ts salt

9 dl hvetekli

1.8 til 2 l vann (eller 1 l søt eller sur melk og 8 dl vann)

1 dl linfrø

1 dl solsikkekjerner.

 

Bland alt det tørre, løs gjæren i litt av væsken, og jobb godt med deigen. Deigen blir ganske løs.

Forhev deigen i 1 time, slå den ned og hev ytterligere i 30 min.

Slå deigen ned igjen.

Hell deigen i smurte former, gjerne sprayet med formfett.

Skal ikke etterheves, men settes i ovn på 220 grader i underkant av 1 time.

Brukes varmluft settes ovnen på 200 grader, samme steketid.

Skrevet

Så flott laverdi! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive ned oppskrifta. Jeg liker brødet godt, så nå skal jeg jammen meg prøve å bake de. Får du mange brød ut av den oppskriften?

 

Fiona

Skrevet

Når du spiser grovt brød eller mat med masse fiber er det utrolig viktig å drikke masse vann. Fiber binder nemlig vann i kroppen, og om man ikke drikker nok får du ikke den gunstige virkningen som du skal ha på tarmen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...