gilgi Skrevet 11. august 2006 #1 Skrevet 11. august 2006 Hei sånn, kan man spise fedon Lindbergs grovbrød når man er gravid. Har selvfølgelig fått svangerskapsdiabetes og sliter med vektproblemer. Har fått beskjed om å spise grovbrød. Har spist litt forskjellig grovbrød, men har blitt treg i magen av det. Har prøvd hans grovbrød som smaker veldig godt også.
er det muuulig Skrevet 12. august 2006 #2 Skrevet 12. august 2006 klart du kan!! er bare naturlige råvarer i all maten til lindberg! han anbefaler jo hele familien til å spise det....uansett alder (av de som kan spise da) anbefaler på det sterkeste maten hans! kanllgodt!
Gjest Skrevet 13. august 2006 #3 Skrevet 13. august 2006 Jeg vil anbefale Ingers rugbrød, for det har en gunstig effekt på blodsukkeret!! Har sv.dia selv, og merker stoor fordkjell på om jeg spiser Ingers eller hvilket som helst annet grovbrød! Endokrinologen min sa også at det var et bra brød.. Husker ikke helt , men mener at det er mer hvetemel i Lindbergbrødet, noe som ikke er det beste når man skal prøve å holde sukkeret nede.. Har kjempefin magefuksjon med Ingers, forresten! :-)
gilgi Skrevet 13. august 2006 Forfatter #4 Skrevet 13. august 2006 Tusen takk for svar jenter. Meget flott side vi har hvor vi kan spørre om alt mulig rart. Ok, skal prøve Ingers rugbrød. Hvor får man kjøpt denne i alle dagligvare forretninger eller er det bare noen få bakerier som har det? Ha en fortsatt fin helg.
Gjest Skrevet 17. august 2006 #5 Skrevet 17. august 2006 Treig med å svare, men her omkring selges det hos coop, både prix og mega..
laverdi Skrevet 20. august 2006 #6 Skrevet 20. august 2006 Eller du kan bake det selv:) INGERS RUGBRØD 1.3 kg sammalt hvete 200 g sammalt rug, fin 200 g helkorn hvete 75 g gjær 2 strøkne ts salt 9 dl hvetekli 1.8 til 2 l vann (eller 1 l søt eller sur melk og 8 dl vann) 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner. Bland alt det tørre, løs gjæren i litt av væsken, og jobb godt med deigen. Deigen blir ganske løs. Forhev deigen i 1 time, slå den ned og hev ytterligere i 30 min. Slå deigen ned igjen. Hell deigen i smurte former, gjerne sprayet med formfett. Skal ikke etterheves, men settes i ovn på 220 grader i underkant av 1 time. Brukes varmluft settes ovnen på 200 grader, samme steketid.
Anonym bruker Skrevet 20. august 2006 #7 Skrevet 20. august 2006 Så flott laverdi! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive ned oppskrifta. Jeg liker brødet godt, så nå skal jeg jammen meg prøve å bake de. Får du mange brød ut av den oppskriften? Fiona
Anonym bruker Skrevet 23. august 2006 #9 Skrevet 23. august 2006 Når du spiser grovt brød eller mat med masse fiber er det utrolig viktig å drikke masse vann. Fiber binder nemlig vann i kroppen, og om man ikke drikker nok får du ikke den gunstige virkningen som du skal ha på tarmen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå