Gå til innhold

hvor mangen røyker her?


Loveangel

Anbefalte innlegg

jeg er 10+3 og jeg røyker...er merkli nokk ikke litt motivert til å slutte:(

røyker 10-15for dag og kommer til å jør d en stund fram over..til jeg får mage, da føler jeg at jeg må gjemme meg hver gang jeg skal ta en blås å da blir d nokk mindre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alle må ofre litt når man er gravid... kan ikke drikke alkohol, blir fortere sliten så på kutte ned på festing og selskaper, de kule klærne må byttes ut med mammaklær, spekeskinken er best å holde seg unna etc, etc...

 

Men hva gjør man ikke for at man ikke skal utsette nurket der inne for skade? Fatter ikke at noen kan røyke i svangerskapet. Så sorry, dere får ingen medlidenhet av meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle ofrer da litt når man er gravid. Men at du sammenligner røykeslutt med ikke drikke alkohol, blir fortere sliten så på kutte ned på festing og selskaper, de kule klærne må byttes ut med mammaklær, spekeskinken er best å holde seg unna etc, etc...

Det sier jo bare at du ikke har nok kunnskaper til å føle medlidenhet med andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner mange som sier " det gikk bra med mine bar, tross alt.." Jeg jobber i skole og ser en klar sammenheng mellom AD/HD, konsentrasjonsvansker og lærevansker hos barn av røykende mødre. Så ikke si at det gikk bra, om ikke barnet ditt har begynt på skolen enda. Det er også gjort forskning på området, så jeg skjønner ikke hvorfor dere er gravide om dere bare tenker på dere selv. Det er jo synd på barnet som i mange tilfeller blir fratatt de mulighetene det kunne ha hatt i denne verden. Beklager at jeg er så krass, men søk hjelp og vær ærlige mot lege og jordmor, så dere kan få hjelp til å slutte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg røyker ikke og har aldri gjort det og vet ikke hvordan det er.

 

Håper at dere røykere klarer å slutte og finner motiver som kan overbevise dere! Kanskje dere kan lage en slutte-å-røyke-tråd?!?

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Babyen får ikke nok oksygen når moren røyker -Er ikke det GRUNN NOK??? Man er lite voksen når man røyker med et lite usyldig barn i magen, skikkelig egoistisk!!! Sikkert gøy å få skylden av mannen sin hvis det går galt, burde vite bedre og være ansvarsfull -det er voksent det!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg røyker men har nettopp avslutta boka til Allen Carr. Jobber deltid og hver dag jeg jobber så er jeg røykfri i arbeidstia (7 timer). Tenkte det var en fin måte å øve meg på til å slutte å røyke. Dato for røykeslutt er 15.august. Er kjempemotivert for å slutte. Sist jeg var gravid røykte jeg hele svangerskapet men klarte trappe litt ned.

 

Allen Carr har en utrolig merkelig og velfungerende måte å ordlegge seg på. Og han kan være ganske krass. Boka hans er jo egentlig hjernevasking, men jeg tar gladelig imot den hjernevaskingen hvis det kan få meg til å slutte å røyke.

 

Jeg håper og tror det går bra.Og får jeg sprikk så skal jeg reise meg igjen og ikke la meg overmanne av dårlig samvittighet Og selv om andre ikke slutter så skal jeg ALDRI se ned på dem. Vi er voksne mennesker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

eg synes at mange røykere viser liten respekt for andre når de tar frem røyken i rom der det er barn ,

en veninne av meg hadde det røykfritt i stua til barnet var 1 år og etter det var det helt greit, eg blir litt provosert .

dersom noen tar frem røyken når eg er på besøk hoss dem så seier eg tydeleg fra til barna mine at nå er det på tide å gå him , burde gå ann å vente eller gå ut synes eg.

gutten vår på 6 har arveleg astma og han blir skikkeleg dårleg og må kansje tilbringe dei neste dagene på sykehus,dersom han har vert i nerheten av røyk.så det er kansje ikke helt uten grunn at eg er motstander av røyk i nerheten av barn .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man får prøve å ha respekt for hverandre uansett.

Jeg har abortert to ganger. Den første gangen visste jeg nesten ikke at jeg var gravid før jeg mistet. Jeg røykte som før. Den neste gangen sluttet jeg å røyke underveis, men mistet barnet i uke 7. Jeg ble gravid igjen med en gang, og fikk min sønn som nå er 2 år - frisk og fin. Det var jo sikkert ikke på grunn av røykingen at jeg aborterte, men det har jeg ikke tenkt til å prøve å finne ut. For min del var det veldig enkelt å slutte - jeg måtte bare se bort fra alle "ekspertene" som hele tiden slo fast hvor fryktelig vanskelig det er. Det er i realiteten kun vanskelig rent psykisk, om man ser bort fra de aller første timene (men de fleste av oss er ikke SÅ fysisk avhengige likevel - vi står jo ikke opp om natten og røyker?). Da jeg hadde latt være å røyke i ett døgn, hadde jeg sluttet - og så var det å bli enig med seg selv om å ikke begynne igjen. Jeg tenkte som så at det er jo jeg som bestemmer over meg. Og jeg bestemmer å la være.

Håper dere klarer det alle sammen. Kan i hvert fall love at det ikke var morsomt å tenke at det kunne ha vært min feil da jeg aborterte.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det teiteste jeg vet er de som slutter å røyke når de er gravide FOR SÅ Å BEGYNNE PÅ IGJEN etter at barnet er født!!! Herregud...så idiotisk!! Det beviser jo at de faktisk kan slutte om de vil. Men de skal ha ros for at de setter barnets helse fremfor sin egen altså!! Men likevel...røyk er ekkelt, fælt, illeluktende og grusomt! Vet ikke røykere at de stinker som udyr! Klærne, ånden, fingrene-huset. ja, alt!!

 

Hahaha.ler meg ihjel av innlegg som..stakkars anonym, hun kan ikke ha det lett...hahaha..nei, det er jammen ikke lett å være meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Faktisk blir gravide som røyker bedt om å trappe ned, ikke slutte helt fordi man kan få abstinenster, og det er verken bra for mor eller barn...

 

Hilsen ikkerøyker...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er festrøyker og er invitert på fest med kollegaer og jeg HAAAAAAAAAAAAAAAATER tanken på å sitte der med eplemosten og tyggisen! Noe så kjipt, jeg elsker å drikke og røyke og rølpe i ett når jeg sitter på fest så det er nesten som jeg ikke gidder å gå. Det skal jammen meg bli kjipt å være utepoliti, huff og huff!!

 

Enig med hun over, det viktigste er å TRAPPE NED, da synes jeg folk er flinke! Ikke bare bare å slutte på noe måneder, folk røyker jo selv om de har kols og det som værre er!

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er en uting og røyke under svangerskapet! Og når det er påvist at det ikke er sundt hverken for oss eller for barna vi bærer i magen selv om det "kan gå bra" så forstår jeg ikke helt at folk får seg til å røyke 10-20 røyk om dagen?! Jeg kan være med på at det er bedre for en vordende mor og ta seg en røyk eller to om dagen, enn det "stresset"det vil innebære for henne å slutte viss hun er skikkelig avhengig.

 

Jeg "slutta" og røyke i januar, men har festrøyka litt frem til 1.august da jeg fikk to streker på testen min, har skikkelig dårlig samvittighet for de røykene jeg har tatt meg da jeg ikke visste at jeg var svanger. Og slutta selvsagt helt på dagen da jeg fant ut at jeg var gravid.

 

Jeg kjenner en jente som røyka under hele svangerskapet, og hun fødte en veldi liten jente noe som er vanlig, hun slutta og vokse på slutten av svangerskapet rett og slett! Og ikke nok med det, men jenta er syk heeele tida, forkjøla, snørrete, betennelser her og der... Jeg er ikke i tvil at mye av dette kan komme som følger av røykinga!

 

Med disse ikke så altfor krasse ord så ønsker jeg og oppmuntre alle røykende mødre til å gjøre sitt ypperste for å klare å slutte! ;)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei ungmort3!

Jeg røyker, er nå 10 uker på vei med nr 2. Røyka til jeg var ca 3mnd på vei sist gang, og tenker at det blir nok sånn denne gang også, å slutte gradvis før det begynner å vise.

Innrømmer at det verste jeg ser er høygravide som røyker.

Jeg røyker 5 - 10 om dagen, det er helt likt som sist. Har bestemt meg for at det er helt røykestopp innen 1.september.

Fikk beskjed denne gang, som sist, det er veldig bra om du klarer å trappe ned, om du ikke klarer å slutte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...