Gjest Skrevet 10. august 2006 #1 Del Skrevet 10. august 2006 Parmesan og spekeskinke. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanne og jentungen Skrevet 10. august 2006 #2 Del Skrevet 10. august 2006 Parmesanen kan spises viss den enten er varmebehandlet eller pasteurisert, men egentlig ikke ellers. Speleskinke kan også spises viss den varmebehandles, for eksempel på pizza. Viss den ikke varmebehandles er den rå, og rått kjøtt kan inneholde listeria-bakterier, dessverre. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878227 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. august 2006 #3 Del Skrevet 10. august 2006 Hvordan finner jeg ut om den er varmebehandlet eller pasteurisert? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanne og jentungen Skrevet 10. august 2006 #4 Del Skrevet 10. august 2006 Du må eventuelt varmebehandle den selv. De fleste oster produsert i Norge er pasteurisert, men det er ikke alle andre oster. Parmesan fra Italia er oftest ikke pasteurisert, men viss den har emballasje så skal det stå der. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878301 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. august 2006 #5 Del Skrevet 10. august 2006 Selvfølgelig va den italiens. Eg forstår ikkje italiensk heller. Får gjerna spara meg for osten då. Takk for informasjonen ihvertfall. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanne og jentungen Skrevet 10. august 2006 #6 Del Skrevet 10. august 2006 Hva skulle osten være til da? Viss det er til en saus så kan du jo bare hive osten i sausen de siste minuttene, da er den jo godt nok varmebehandlet:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878366 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. august 2006 #7 Del Skrevet 10. august 2006 salat. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878394 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanne og jentungen Skrevet 10. august 2006 #8 Del Skrevet 10. august 2006 Ah, da er det noe annet:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. august 2006 #9 Del Skrevet 10. august 2006 Jeg hadde spist det! Spiser masse av begge deler i dette svangerskapet, og spiste masse i det forrige ;O) Snakket med jm om det fordi det var sååå mye vi liksom ikke kunne spise og hun mente det vare var tull! Så lenge det er norsk spekemat var det greit sa hun. Ang ost så gjaldt det myke oster som brie og muggost var svaret. Så jeg har kosa meg med det med god samvittighet ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5878679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Asteri, termin 3. februar Skrevet 10. august 2006 #10 Del Skrevet 10. august 2006 I følge Mattilsynet (tidligere Statens Næringsmiddeltilsyn) kan man helt fint spise Parmesan. Listeria trives ikke i harde oster. Men dessverre ikke spekeskinke. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5878204-kan-jeg-spise/#findComment-5881496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå