lillegull80 Skrevet 8. august 2006 #1 Del Skrevet 8. august 2006 Jeg lurer på om noen her inne kan fortelle meg forskjellen, og hvilke matvarer man kan få disse to bakteriene av? Noen sier man kan fryse kjøttet og da trenger man ikke gjennomsteke det men kan spise det litt rått i midten (samme med spekemat) mens andre sier toxoplasmose ikke dør ved frysing.. Så sier noen at dersom man skal spise sushi bør den ha vært frosset men så hører jeg at listeria ikke dør ved frysing heller... Er det noen som kan gi meg en oppklaring på dette her hadde jeg blitt kjempeglad. Blir helt forvirret av all den ulike informasjonen jeg får vite av folk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå