Gå til innhold

Forskjellen på Listeria og toxoplasmose, hva dør ved frysing?


lillegull80

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om noen her inne kan fortelle meg forskjellen, og hvilke matvarer man kan få disse to bakteriene av? Noen sier man kan fryse kjøttet og da trenger man ikke gjennomsteke det men kan spise det litt rått i midten (samme med spekemat) mens andre sier toxoplasmose ikke dør ved frysing.. Så sier noen at dersom man skal spise sushi bør den ha vært frosset men så hører jeg at listeria ikke dør ved frysing heller... Er det noen som kan gi meg en oppklaring på dette her hadde jeg blitt kjempeglad. Blir helt forvirret av all den ulike informasjonen jeg får vite av folk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...