Gå til innhold

Når vannet er kokt opp...


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

me har latt kokt vant stå på kjøkkenbenken i seriliserte flasker. O guten vår har ikkje reagert på det. Vatn er jo eint, og blir ikkje dårleg på same måten som mjølk. Når eg varmer i micro tar eg av tutten på flasken (varmer berre flaska) så har eg pulver og malt i etterpå.

Vi lot flaskene stå på benken, med f.eks. et kjøkkenpapir lagt løst på toppen, til de ble en del avkjølt -> nærmet seg romtemperatur. Da skrudde vi på ring med lokk og satte i kjøleskapet. Smokken satte vi på først når vannet var varmet opp igjen, i micro. Vi varmet kun flasken med vann, pulver og evt. malt kom i etter oppvarming. Vet ikke om det har noe å bety om vannflaskene står på benken eller i kjøleskapet, men vi syns det virket mest naturlig og ikke minst mest delikat, liksom.

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...