72-modell Skrevet 7. august 2006 #1 Skrevet 7. august 2006 Den er jo pasturistert, så dette kan man vel spise? Den bare ligner veldig mye på brie, som man vel ikke kan spise...? Og parmesan, er det OK?
Anonym bruker Skrevet 9. august 2006 #2 Skrevet 9. august 2006 Parmesan er helt ok. Hvit castello-ost er jo en muggost selv om den er pasturisert. Og en skal jo holde seg unna mugg. Jeg spiste brie i mitt første svangerskap før jeg visste at det skulle man holde seg unna, det gikk bra.
Anonym bruker Skrevet 10. august 2006 #3 Skrevet 10. august 2006 Er du helt sikker på at parmesan er HELT ok?! Leste ett eller annet om at den som regel ikke er pasteurisert, på den annen side tror jeg også de skrev at osten er så hard at den ikke er like farlig som annen upasteurisert mat. Har stått over jeg, så har jeg vært på den sikre siden...
lillegull80 Skrevet 10. august 2006 #4 Skrevet 10. august 2006 Parmesan kan spises, ikke farlig! Mugg skal du ikke spise selv om den er pasteurisert...
72-modell Skrevet 10. august 2006 Forfatter #5 Skrevet 10. august 2006 Uff da, jeg har jo spist hvit castello ost, fordi jeg trodde jeg var trygg da den er pasturisert. Jeg får kutte den ut, og høre med legen neste gang. Er det toxoplasmose man kan bli smittet av ved spising av slik ost? Evt kan jeg jo sjekke meg for det enda en gang...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå