Gå til innhold

Hvit castello-ost?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er du helt sikker på at parmesan er HELT ok?! Leste ett eller annet om at den som regel ikke er pasteurisert, på den annen side tror jeg også de skrev at osten er så hard at den ikke er like farlig som annen upasteurisert mat. Har stått over jeg, så har jeg vært på den sikre siden...

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5844084-hvit-castello-ost/#findComment-5877351
Del på andre sider

Uff da, jeg har jo spist hvit castello ost, fordi jeg trodde jeg var trygg da den er pasturisert. Jeg får kutte den ut, og høre med legen neste gang. Er det toxoplasmose man kan bli smittet av ved spising av slik ost? Evt kan jeg jo sjekke meg for det enda en gang...

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5844084-hvit-castello-ost/#findComment-5882602
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...