Gå til innhold

Dere som har begynt med grøt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dere bør begynne med grøt av enten ris eller mais. Disse inneholder ikke gluten, og skal blandes med melk. Vi begynte med 4-mnd grøtene fra Nestle, men du kan også begynne med andre (Holle bl.a.).

Gi kun litt i begynnelsen (en skje eller to), og gi det på dagtid i tilfelle mageknip.

Grøt som skal blandes med melk synes jeg personlig blir for mye styr.

 

Hipp sin risgrøt med fersken og banan er kjempegod (syns Erlend), og den inneholder morsmelkerstatning, slik at du slipper å pumpe deg/ lage nan først.

 

Lag den kjempetynn de første gangene (nesten som tykk melk), og gi den på teskje.

Start med 3-4 ts, og øk med en ts hver dag.

 

Lag grøten gradvis tykkere når babyen har fått taket på å spise fra skje.

(Helt annen teknikk enn å "melke" puppen)

 

 

Lykke til!

Litt styr er det kanskje, men en del babyer trenger å kjenne igjen melkesmaken når de plutselig skal få noe nytt. Ikke allegodtar at det kommer noe med en helt annen smak. Men dette finner alle ut for seg selv. Godt det finnes begge alternativer:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...