Gå til innhold

Majones"blanding til reker....


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

vill ha reker.... har had lyst på det i ca 1mnd nå...........

gleder meg til jeg skal på ferie og kan få ferske reker....

de har kun reker i lake på svalbard... skikkeli kjipt...

hvis de får reker er de overkokte el bare vassene...

mmmmmmmmmmmm.... reker...

høres ut som trondheim, hehe. Jeg er selv oppvokst med reker som er kokt en time eller to før de spises, så rekene de kaller 'ferske' her smaker pyton (etter min bortskjemte smak):)

 

Gleder meg til jeg skal sørover så jeg kan gomle reker der:)

Annonse

jeg lager alltid guacomole, jeg synes det er utrolig godt til reker

 

2 avocadoer moses

1/4 løk finfinhakkes

3-4 fedd hvitløk finfinhakkes

1/2 tomat finhakkes

salt (om du salter avocadoen m en gang blir den extra god)

pepper

2/3 av saften til en sitron

2ss rømme

 

om du har mange gjester, bruk flere avocadoer og øk litt mengde av resten oxo

alt blandes..

ALLTID EN HIT ;)

Ja, det ble vellykket, laget oppskriften til Sunny 81, takk, takk - den falt i smak. Så laget jeg en egen blanding som består av majones, hvitløkspulver, litt melk, litt sitronsaft, og dill..... Nam den også...

Neste gang skal jeg lage guacomole, tette 82.... Reker er GODT!!!!! Forresten drakk jeg en kjempegod alkoholfri hvitvin som heter Ebony Vale...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...