Anonym bruker Skrevet 2. august 2006 #1 Del Skrevet 2. august 2006 Jeg kommer inn til dere. Gutten min er 10,5 mnd og har nå beggynt å spise vanlig middag. Hvordan er det nå med salt og krydder. Når vi har stekt fiskefileet salter jeg fisken før steking, kan dette være farlig for han å spise det? Hvordan er det med kjøttdeig av kylling, svin og okse, kan jeg gi det til han om jeg steker og evt koker det godt? Eller bør jeg vente med det? Pålegg, hva med salami, kylling, og kalkun fillet, kan det være mye bakterier i det? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5791238-middagsmat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. august 2006 #2 Del Skrevet 2. august 2006 Du kan gi sønnen din alt! Men du bør være forsiktig med saltet. Er unødvendig å salte maten hans. Salt heller din egen tallerken:) Andre krydder er ikke så farlig, men alt med måte. Husk grønnsaker også. De små spiser det meste. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5791238-middagsmat/#findComment-5791392 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå