Gå til innhold

Ang innleggene her på 1 trim


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei,

Ja jeg er temmelig fornøyd med at jeg kan finne masse info og fine informerte sider som dette under denne graviditeten. Vi hadde ikke denne muligheten sist gang, ( 8 år siden sist )

 

Jeg meldte meg inn her fordi jeg synes det er flott å kunnde dele erfaringer og lese om hva andre opplever å være gravid, få diverse tips osv.

 

Etter 2 uker her inne vurderer jeg å melde meg ut, eller vente til jeg er i 2 trim før jeg fortsatt vil engasjere meg. (har hørt 2 trim er en trivelig plass å være )

 

Grunnen til dette er vel at jeg synes det er mye hysteri blant dere jenter, og spes de yngre. Vel, jeg forstår dere er uerfarne og sikkert mer nervøs enn oss erfarne, men når jeg leser innlegg hvor ei har hørt hjerteslag i uke 5, Blir hystrerisk etter å se 2 ørsmå dråper blod i trusa.. "har jeg hatt en abort??" Jenter som melder seg inn her etter 4 + 1 dag, uten å ta en test først.. 2 dager etterpå er det bare å melde seg ut.. "mens kom likevel".. I mellomtiden nar de snakket om å være kvalm, ha ømme bryst, nærmest kjent fostret sparke!!

 

Noen flere som har oppfattet det slik eller er det bare hormonene mine som oppfatter det slik?

Ikke meningen å være bitch, men noen ganger blir jeg oppgitt over innleggene her inne..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

er sikkert en av de du hinter til jeg.. skal ha mitt andre barn og er ikke "inni"alt dette enda :(

om noen føler de har noen dumme spørsmål,så må de jo spørre. jeg spør om alt mellom himmel og jord,og det mener jeg vi burde få lov til !

det at de kommer inn her uten å ha testet ?!-kanskje de har gått en stund over ikm og er nokså sikre på at de er gravide. noen får ikke positiv graviditetstest før en stund etter ikm !!!

sånn er det bare..

har ikke noe imot disse innleggene..

om vi har noen "dumme"spørsmål,er det greit å ha noen å spørre her inne... så slipper man å spørre legen e.l om man føler det blir for dumt !!!

 

:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1.trimester er et sted hvor alle som er gravide i de 12 første ukene kan stille de spørsmål de måtte lure på,-enten de kan virke hysteriske eller dumme.

 

JA jeg mener absolutt du kan melde deg ut om du ikke tåler at folk har forskjellige spørsmål de ønsker å få svar på.Er da vel ingen eksperter så godt å få støtte og råd i blant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei...

Må si meg enig med deg!!! derfor jeg ikke gider å svare å de der eller engasjere meg. la "de uvitende" holde på... glad jeg bare har 2,5 uke igjen her.. så er jeg også kvitt alle de som plutselig fikk mensen en dag over tiden og alle de som føler seg gravide og får negative tester..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Huff - enda et slikt innlegg - og jeg kjenner at jeg må engasjere meg litt igjen... Har to dager igjen på 1.trimester - men synes at dette har vært en kjempefin plass å være.

 

Mitt første barn som er i vente - så det er mye jeg ikke vet om graviditet.

Dette forumet har vært kjempefint i forhold til å få svar på ting, fastlegen min har ikke peiling på detaljer.

 

JA - det er mye prat om blødninger , MA, SA osv - men det er nå engang slik at dette er en ganske normal del av 1.trimester.

 

Til dere som ikke er bekymret for disse tingene ønsker jeg å si;

Bær over med de som er bekymret, de som kanskje har mistet tidligere etc. Av overskriften på innleggene klarer dere sikkert å sortere ut hva dere gidder å lese og hva dere ikke gidder å lese.

Hva er da problemet???? Det må da være kjempefint for de bekymrede å ha en plass å skrive og få svar - synes dere ikke det da??

Pris dere selv for at dere ikke er bekymret; der har dere en kjempefordel - nyt det i steden for å sutre her inne!

Et annet alternativ er jo å bidra med andre innlegg - slike ting dere vil lese om- så blir forumet godt balansert også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er det vits å lage så mye kvalm da ???

kom dere vekk fra sidene om dere mistrives !!!!!!

dere kan ikke rgene med at folk skal skrive om det DERE vil lese om !!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan skjønne at mange er bekymret. Ikke rart når man saumfarer alle aktuelle nettsider og fyrer hverandre opp....

 

Jeg merker det selv også....selv som femtegangsfødende! Tanker og bekymringer som kommer sigende pga all denne informasjonsflommen...

 

Jeg fikk mitt første barn i 1986, lenge før internett....

Den virkelige bekymringen da var krybbedød.

Alle kjente noen som hadde mistet et barn...

 

Jeg er glad for all utvikling, men det er nok ikke til beste for oss å bekymre oss grå og slitne i svangerskapet...

 

Jeg tenker litt at hver og en må ta vare på seg selv....Og prøve kanskje å skjerme seg litt for all hysteriet...

 

Jeg har kommet endel lengre i svangerskapet, men synes det er ok å kunne bidra litt her inne på 1.trimester.

 

Kanskje hjelpe til med å betrygge noen...?

 

Ha en fin dag alle :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei moddik!

 

Synes det er flott at du tør å skrive et sånt innlegg - jeg er bare sååååå endig med deg. 1. tri. preges nok av unge & uerfarne jenter (mange har knapt fylt 20 år), så jeg synes heller ikke dette er noe blivende sted. Snakker heller med lege, jormor eller erfarne venninne - da får jeg mer virkelighetsnære svar.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi trenger ikke sånne folk her inne !!!!

er dere ikke fornøyde med innleggene,så slutt å kom inn her. dere plager jo dere selv da om det er så galt som dere sier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

OI!!

 

Jeg er ung jeg, men jeg må si jeg er heeeelt enig med deg, Har prøvd å tatt opp hysteriet her inne jeg også, men får bare spydigheter tilbake. Skikkelig utrivelig inne på 1, trimester heldigvis bare en uke igjen, så løper jeg over til 2.trim:)

 

Flott at du sier i fra:) lykke til videre i SV:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TIL ALLE SOM ER ANONYM:

 

FEIGINGER!! synes dere er temmelig frekke som er så rett fram og sier hva dere mener og signerer med anonym?? tør dere ikke stå for noe av det dere sier!??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvem faen er du å tror du kan si det der. Hjelpe meg, tør å stå for det vi mener.... herreguuuuuud

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja den signerer jeg! Hvis folk har meninger, bør de kunne stå for de og ikke signere med anonym....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så det dere mener er at her på 1. trimester skal alle være sikre på seg selv, sikre på det som skjer med kroppen, det er ikke lov å være redd og nervøs, alle skal skrive koselige innlegg osv? Er de nervøse så får de takke meg til ringe legen, ikke komme her og mase?

Tror ikke vi hadde hatt mange leger igjen i dette landet om så var...

 

Empati, har dere hørt om det? La de som er nervøse være det, berolige dem eller overse dem, alt ettersom. Ikke klag over dem!

Herregud, kjenner jeg blir irritert over sånne folk som dere! Bedrevitere som ikke skjønner at folk lurer på ting dere kanskje vet.

 

Hva er "lov" å spørre om da? Hvilke spørsmål tillater dere i eliten at det spørres om her?

 

Jeg er andregangs, og ikke særlig nervøs, men gidder ikke irritere meg over andre innlegg enn sånne nedlatende og frekke som dette.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi står da for det vi mener fordi om vi er anonyme !!!

nicket er jo forsåvidt anonymt det også,men i disse tilfellene blir nicket hakket på av umodne idioter som skal lage kvalm.

folk må spørre om hva faen di vil.

dere som ikke liker dere her inne: HVORFOR I HELVETE ER DERE HER DA?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med deg og har faktisk ikke engasjere meg noe særlig i disse sidene før nå i det siste og nå skal jeg snart føde, så dagene blir litt lange.... :o) Tenkte som så at jeg sikkert klarte å innbilie/fantasere om nok rare ting selv, om ikke tusenvis av andre skulle hjelpe meg på vei.... Jeg har heller kontaktet min jordmor når jeg har vært bekymret/lurt på noe og til syvende og sist er det jo kun de faglærte som virkelig kan hjelpe oss dersom noe skulle vise seg og være galt....

Utover det er endel her inne ren underholdning synes jeg! Mye rart folk skriver :o) Så sånn sett har det vel hendt at jeg har lest litt i svangerskapet for å komme i godt humør - slemme meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er det egentlig noe vits i å diskutere dette?

Har ikke egentlig alle rett?

Ja! det står mye tåplig her inne, men det er mye nyttig info. å finne også. Jeg for min del synes det er ganske lett å "sile" hysteriske innlegg og ubrukelig info. vha. overskriftene.

 

De som blir irritert av dumme spørsmål og hysteria kan jo bære være litt mer selektive, også kan de som er litt mer tolerante svare de som faktisk lurer, håper og bekymrer seg.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville bare si at jeg er en av de som var gravid, selvom testen slo negativt ut en del dager etter ikm. Jeg er 2. gangs gravid, så jeg var ganske sikker i min sak. - Og HCG test bekreftet gravidtet og senere graviditetstester også.

 

Jeg hadde noen spørsmål her inne om HCG- stigning, før jeg fikk bekreftet at jeg var gravid ved blodprøve.

 

Jeg synes det må være greit å spørre om slikt, men meg om det....... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er bare innom fra 2 tri og ser litt.. men tenkte å svare på denne..

Jeg er enig med med HI, men har også forståelse for de som vil spør og er redde.

 

Jeg kutta ut BIM en periode mot slutten av 1 tri. fordi det var så mye negativt og jeg fikk en følelse av å bli dobbelt så redd enn nødvendig av å lese her.

 

Det jeg syns er mest trist er at anonyme slenger så kraftig med leppa med en gang noen ytrer noe her. På lik linje med at folk må få spør om ting, må folk få lov til å ytre meningene sine uten at folk skal be dem om å dra seg ut herfra etc.. Går an å svare i en mildere tone. Jeg ble skikkelig lei meg noen ganger her inne pga sinte svar fra anonyme.

 

Jeg er tilbake nå på 2 tri og trives godt der..

Jeg har inntrykk av det er mer anonyme som skittkaster her på 1 tri, enn 2 tri. Om det kommer av at det er enklere her enn på 2 tri der de fleste kjenner hverandre aner jeg ikke. Men jeg lærte meg at det er ikke så mange anonyme som skriver, det er faktisk en og samme person ofte. Man kunne se det på skrivemåten. Men det er irrelevant.

 

Prøv å bær over med hverandre.. men vær snille med hverandre da! Det lager bedre stemning uansett hva folk måtte mene her..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...