Gå til innhold

Strekkmerker


missamor proud parent.:)

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

nei har heller ikkje hørt atd e vitenskapeli bevist, men d va bare modern som sa d:) at d va hormona som gjore huden elastisk altså! men har åsså hørt d der som du sir m vitamina å greier som ska være bra førr underhuden:)

 

jaja, you do as you please:) d e d vi alle gjør t syvende å sist! men d e no ikkje skadeli å smørre som sagt, så smørr i vei!! men sunst bare d va unødvendi m kremma t flerehundre krone vest d e vitamina man treng! men men! d e mi mening:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har dårlig tro på at man kan påvirke dette "fenomenet". Tror nok det er genetikken som spiller den mest dominante rollen her, og tror ikke strekkmerker kan forbygges med smøring, nei.

 

Jeg har 2 barn, det ene var 5 kg da det ble født - la selv på meg nesten 30 kg - men ikke et eneste strekkmerke - og magen ble jammen fast og flat etterpå. Smurte ikke en dag! Mora mi har 3 barn og ingen strekkmerker heller.

 

Ei vennine av meg la på seg kun 8 kg da hun gikk gravid, hadde en nusselig liten kulemage - og var svært nøye med å pleie huden sin. Magen hennes ser ut som det finske kartet (MASSE stekkmerker) - det samme gjør det hos veldig mange i slekta hennes. Derfor tror jeg det er lite man kan gjøre, annet enn å håpe!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...