Anonym bruker Skrevet 24. juli 2006 #1 Del Skrevet 24. juli 2006 Hvordan tine nedfryst morsmelk? Har hørt noen si vannbad, holde under springen og romtemperatur, og alle sier ulikt om hvilken metode som er fy-fy... Vet dere her på debatten? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5715295-hvordan-tine-morsmelk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. juli 2006 #2 Del Skrevet 30. juli 2006 På sykehuset brukte de vannbad med vanntemperatur på 60-70 grader (varmvann fra springen). Regner med at dette er en skånsom metode som tar vare på immunstoffene og tiner melka og varmer den samtidig. Sikkert en grei måte hygienisk sett også. Fikk beskjed om at melka da var holdbar i 4 timer i romtemperatur. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5715295-hvordan-tine-morsmelk/#findComment-5765185 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå