Gå til innhold

dere er jo hysteriske!


Gjest

Anbefalte innlegg

Hvorfor så sinte på hverandre?. Det at man har forskjellige meninger er vel bare normalt. Ikke noe koselig dette her!

Kos dere med å være gravide!!! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trenger ikke å være spydig her nei. Kan da godtt være 40 og jeg. Nei, min mening er at det man ikke bør spise når man er gravid, spiser du vanligvis ikke hver dag!

 

Jo, jeg veit godt hva sushi er gitt...

 

 

Oh my god...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle sammen.

 

Delte meninger her ja, men nå skal jeg fortelle min historie.

For noen år tilbake fødte jeg en liten gutt i uke 21. Han døde inne i livmoren og ble betraktet som senabbort.

Den gangen ble jeg spurt om jeg hadde spist rå fisk eller kjøtt. Jeg nevnet at jeg var veldig glad i laks og ørret, og da ville de obdusere barnet. De fant ut at han var kvikksølvforgiftet etter at jeg hadde spist laks. Jeg hadde også spor etter kvikksølv i meg.

Er nå gravid i 12+0 og tro dere meg at jeg er "veldig hysterisk" når det gjelde hva jeg putter i meg.Har opplevd dette selv så jeg vet at det å være forsiktig og ikke spise det man leser og hører er det beste. Så kan men spise dette etter at barnet er født. Lykke til alle sammen.

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er vi sinte på hverandre ja .

Tror det er pga at det er så mye forskjellige mennesker her .

De alt for perfekte gravide , og de mindre perfekte.

 

Jeg er heldigvis glad jeg er ferdig med 1 trimester i neste uke.

Håper det er litt hyggeligere på 2 trimester!!

 

Heldigvis har jeg terminklubben min , februar 2007:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud....

 

For det første, MASSE kreditt til chanzei som har baller nok til å signere med nicket sitt istedet for å være anonym.

 

Dere som signerer med anonym synes jeg er skikkelig feige alle sammen.

Alltid når dere skal være uenig eller bruke kjeft er dere anonyme!?? Hvorfor? Alle har ulike meninger! Det må gå ann å stå for det dere sier å bruke nicket deres.

 

Over til temaet.

jeg er helt enig med hovedinnlegger.

Det er veldig mange hysteriske her inne. Selv har jeg mistet en gang før, men jeg blir jo ikke hysterisk fordi. ta det med ro, dere er ikke syke, det er en tilstand. Dere skal spise det kroppen SKRIKER etter, for da betyr jo det at det er akkurat DET kroppen din mangler. Vær glad, ta det mer ro, spis det dere vil.

 

Lykke til alle sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Testet positivt i går og gledet meg til å gå inn på BIM-siden igjen etter to MA for ikke lenge siden. Første jeg går inn på er dette innlegget. Må bare si at det frister ikke å være her inne hvis dere ikke har annet å finne på en å slente spydigheter til hverandre. Skulle tro dette var en tenåringsside.

 

Synes det får være opp til hver enkelt å bestemme hva man velger å gjøre i svangerskapet. En av innleggene går ut på å rakke ned på skrivefeil........ Synes synd på flere av dere hvis det er så kjedelig å gå gravid og hvis dere ikke klarer å akseptere andres meninger. Trodde dette var et forum hvor man kunne gi hverandre råd, høre andre sine erfaringer osv.

 

Lykke til videre og håper det er litt koseligere å gå inn på BIM neste gang jeg prøver.

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forstår alle parter. Skal ha nummer tre og har vel fulgt den gylne middelvei hver gang. Har spist spekemat men ikke rakfisk. Og har holdt meg unna muggpst. Men dette blir jo opp til hver enkelt. Men å bruke sunn fornuft er nok greit.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jepp...sier meg enig med siste innlegg...ALT handler om sunn fornuft... Å bli sinte og rakke ned på skrivefeil og sånt for et innlegg... Er gravid eg og,men ikkje søren om eg har tenkt å hisse meg opp og skylde på hormonane.. Kan vi ikkje godta kvarandre og alle dei forskjellige meiningane vi har? En god diskusjon er greit,men direkte skittkasting blir for barnslig... Er litt lei av all dramaen her på BIM.. Men jippi...skal over til 2.trim. straks,har hørt at d er litt bedre der... Lykke til med svangerskapet damer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er vel litt enig i hva du sier, men heldigvis for meg er ikke dette et problem fordi jeg er så innmari kresen at veldig mye fy mat er uaktuelt fordi jeg ikke liker det. Dessuten har jeg allerede et barn så vi passer allerede litt på hva vi spiser, førstemann ble lagd på cola og chips blir det sagt, men det var pga ekstrem sv.kvalme barnet ble forøverig helt nydelig og friskt, men denne gangen så tenker jeg mer over ting som kosthold, hvile og trenning.

 

Jeg tror det er veldig viktig å finne en god balanse, ikke overfokusere på hva man spiser og gjør, men også kose seg å nyte alle sider ved det å være gravid.

En god balanse er ikke bare viktig i svangerskapet, men også som mor senere. ikke bare bry seg om barnets vel, men også ta seg litt tid til seg selv og parfoldet..

 

Lykke til alle sammen, uansett om dere velger å overfokusere eller gi litt f***, jeg håpre det går bra med dere alle og de små spirene deres..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...