Gå til innhold

Ooooops glöymte meg og knaska i meg ein röykelaks og egg baguette


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det går nok helt fint. Jeg spiste blodige biffer og spekemat til den store gullmedaljen før jeg visste jeg var gravid. Vel, spekemat har jeg faktisk spist etterpå også når jeg tenker meg om...!!

 

Det er nok ingen fare, men vi er jo litt hysteriske når vi er gravid... vi får jo i oss det samme når vi ikke er gravide :)

Annonse

Sjekk ut http://www.mattilsynet.no og http://matportalen.no/ eller spør lege om du er usikker...:)

 

Men har hørt det ikke er noe galt med det om man ikke spiser det hver dag, men innimellom.

 

Men gjør som du føler selv?

Gjør iallefall jeg..:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...