Gå til innhold

utdanings spørsmål :D


:::) Frøken Velferdsrett

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

E kommen inn på baker og konditor no eg, og hadde 3,5 i snitt eller nå sånt trur eg.. Men d kommer jo selvfølgelig ann på kor du skal gå/søke, kor mange dæm tar inn å sånt. Der eg skal gå tar dæm bare inn 10stk, men eg blei prioritert litt da fordi eg har gådd på skoln i fjor åg.

 

Eg e ikkje heilt sikker på ka snittlønna e forrnå. Men d ligg på samme nivå som dæm som utdanne seg innførr kjøttfag, å dæm tjene jo en go del;)

Men ijænn, d kommer jo litt an på.. vess du jobbe på et privat bakeri/konditori så tjene du ikkje like mye som du jør på et industribakeri trur eg, uanz om du jobbe der som baker eller konditor.

 

Veit ikkje om d va te nå hjelp, men håpe no d=)

Si ifra ka du bestemme deg førr da;)

Litt arti å vite:)

Lønna er ikke noe særlig som konditor, ca 230-250 tusen i startlønn, du må jobbe leeenge for å tjene noe særlig mer. I forhold til arbeidsmengde, tidspunkt og at det fysisk slitsomt så er det dårlig. Akasha, hvor skal du gå baker og konditor? Har gått på mo selv...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...