Gå til innhold

Parmesan


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Parmesan er en lagret ost ja. Hvis den er produsert i Italia tviler jeg på at den er pasteurisert, men er den norsk er den trygg. Som kommentert tidligere i tråden, alle tine-oster er pasteurisert.

 

Pasteurisering er varmebehandling av melkeprodukter som dreper uønskede bakterier. Det vil også si at upasteurisert ost kan brukes hvis den blir tilstrekkelig varmebehandlet. For eksempel upasteurisert brie på ostesmørbrød, eller pasta gratienert med upasteurisert parmesan:)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5675119-parmesan/#findComment-5675212
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...