Gå til innhold

Mengde mat- Catering


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når man bestiller koldtbord er det jo vanlig å bestille for et litt mindre antall en det faktiske antall gjester. Har en tendens til å bli alt for mye mat uansett. Men hvordan gjør dere det ved bestilling av middag? Regnes det da porsjon for person eller.....? Hva med barn?

Skrevet

Min familie har drevet catering i mange år, så dette vet jeg litt om. Jeg ville bestilt til antall voksne personer og delt en voksen person på to barn. Til bryllup får man vanligvis to porsjoner. Det er slik vi ville gjort det i forretningen vår, men jeg råder deg til å snakke med de du bestiller fra da de kanskje har andre måter å gjøre det på. For mye mat "skal" det blir uansett, det er mye verre om det blir for lite.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...