....Hege 69 Skrevet 19. juli 2006 #1 Skrevet 19. juli 2006 Når man bestiller koldtbord er det jo vanlig å bestille for et litt mindre antall en det faktiske antall gjester. Har en tendens til å bli alt for mye mat uansett. Men hvordan gjør dere det ved bestilling av middag? Regnes det da porsjon for person eller.....? Hva med barn?
Gjest Skrevet 19. juli 2006 #2 Skrevet 19. juli 2006 Min familie har drevet catering i mange år, så dette vet jeg litt om. Jeg ville bestilt til antall voksne personer og delt en voksen person på to barn. Til bryllup får man vanligvis to porsjoner. Det er slik vi ville gjort det i forretningen vår, men jeg råder deg til å snakke med de du bestiller fra da de kanskje har andre måter å gjøre det på. For mye mat "skal" det blir uansett, det er mye verre om det blir for lite.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå