Anonym bruker Skrevet 18. juli 2006 #1 Del Skrevet 18. juli 2006 Jeg vet at når man er gravid skal man holde seg unna kjøtt som ikek er gjennomstekt, men hvordn er dette når man ammer? Jeg tenker på roastbeef og vanlig biff. Savner å spise en saftig blodig biff med bernaise hehehe. Å hva med røykalaks? Bli glad om noen kan svare Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5663703-ang-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karin og Johannes Skrevet 18. juli 2006 #2 Del Skrevet 18. juli 2006 Legen sa at jeg kunne spise saftige biffer igjen!! Jeg har også spist røyka laks. Har ikke hatt problemer. HS sa det samme. Men det er jo andre ting, som f eks jordbær, appelsin og mye annet. Men det er individuelt om barna reagerer på disse "klassiske" matvarer. Prøv deg frem. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5663703-ang-mat/#findComment-5664957 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 18. juli 2006 #3 Del Skrevet 18. juli 2006 gjelder det appelsinjuice også?! har drukket litervis etter fødselen.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5663703-ang-mat/#findComment-5668989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Expat Skrevet 18. juli 2006 #4 Del Skrevet 18. juli 2006 Poenget er at man må se hvordan barnet reagerer. Antar at du ikke har drukket litervis av noe som helst annet enn vann hvis barnet har kolikk? Da varierer man masse og forsøker å finne ut hva det er barnet reagerer på. Hvis ikke er det greit. De som er eller har en partner som er allergiker kan få mye smart info på allergiviten.no (søk på amming) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5663703-ang-mat/#findComment-5669501 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå