Gå til innhold

Når dere selv lager mos/puré.....


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fryser dere det ned i glass? Jeg bare lurer på om ikke glassene knuser i fryseren?

 

Hva fryser dere ellers ned i? Hvordan fryser dere ned bittesmå porsjonersom skal fungere som "smørøye" i grøten?

 

Har nettopp lagd pærepuré. Det smaker faktisk mye mere av pære enn det man kjøper færdig på glass. Ble veldig positivt overrasket!

 

 

 

 

Skrevet

Hva med å fryse ned i isterningformer og ha dem i pose når de har stivnet?

Skrevet

Glassene vil kun knuse hvis du fyller dem helt opp. Fyll oppi 3/4 så er du sikker på at det ikke blir knust. Ellers så kan du benytte isterning-brett. Isterningene kan du kutte opp i mindre biter med kniv hvis bitene blir for store.

Skrevet

Jeg fryser i små plastposer. Veldig lett å holde under rennende vann for å smelte litt, og så plumper jeg det oppi vannbad.

Skrevet

Av og til kan jeg ikke tenke selv...

 

...isterningbrett! Genialt!

 

Takk for svar!

Skrevet

Jeg kjøpte små bokser i plast på alexi.no, små kuber med lokk. Er vel en 12 stykk pr. brett tenker jeg, 15ml i hver. Enkelt å bare ta opp en og en sånn liten boks!

Skrevet

Avent har geniale små begere som kan brukes til fruktmos, middag, mm osv osv. Jeg bruker dette og isterningbrett til å fryse ned i.

Skrevet

europris har isterningsbrett med lokk til - helt genialt til slikt! Tror jeg betalte 10 kroner. Har terningene over i en større boks når de er frosne.

Når du lager slik mos, tilsetter du noe eller er det bare ren frukt?

 

Skrevet

Eg frys ned småporsjonar i plast- eller alumimiumsfolie, men det er ingenting i vegen for å bruke glas. Frys jo ned middagsmaten hans i glas.

 

Eggeglas og isterningbrett eller -posar er også greie å bruke.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...