Karin og Johannes Skrevet 14. juli 2006 #1 Skrevet 14. juli 2006 Fryser dere det ned i glass? Jeg bare lurer på om ikke glassene knuser i fryseren? Hva fryser dere ellers ned i? Hvordan fryser dere ned bittesmå porsjonersom skal fungere som "smørøye" i grøten? Har nettopp lagd pærepuré. Det smaker faktisk mye mere av pære enn det man kjøper færdig på glass. Ble veldig positivt overrasket!
andemora Skrevet 14. juli 2006 #2 Skrevet 14. juli 2006 Hva med å fryse ned i isterningformer og ha dem i pose når de har stivnet?
Gjest Skrevet 14. juli 2006 #3 Skrevet 14. juli 2006 Glassene vil kun knuse hvis du fyller dem helt opp. Fyll oppi 3/4 så er du sikker på at det ikke blir knust. Ellers så kan du benytte isterning-brett. Isterningene kan du kutte opp i mindre biter med kniv hvis bitene blir for store.
Anonym bruker Skrevet 14. juli 2006 #4 Skrevet 14. juli 2006 Jeg fryser i små plastposer. Veldig lett å holde under rennende vann for å smelte litt, og så plumper jeg det oppi vannbad.
Karin og Johannes Skrevet 14. juli 2006 Forfatter #5 Skrevet 14. juli 2006 Av og til kan jeg ikke tenke selv... ...isterningbrett! Genialt! Takk for svar!
MintCondition Skrevet 14. juli 2006 #6 Skrevet 14. juli 2006 Jeg kjøpte små bokser i plast på alexi.no, små kuber med lokk. Er vel en 12 stykk pr. brett tenker jeg, 15ml i hver. Enkelt å bare ta opp en og en sånn liten boks!
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2006 #7 Skrevet 15. juli 2006 Avent har geniale små begere som kan brukes til fruktmos, middag, mm osv osv. Jeg bruker dette og isterningbrett til å fryse ned i.
haenfindag! Skrevet 15. juli 2006 #8 Skrevet 15. juli 2006 europris har isterningsbrett med lokk til - helt genialt til slikt! Tror jeg betalte 10 kroner. Har terningene over i en større boks når de er frosne. Når du lager slik mos, tilsetter du noe eller er det bare ren frukt?
Vero76 - 30.11.05 Skrevet 15. juli 2006 #9 Skrevet 15. juli 2006 Eg frys ned småporsjonar i plast- eller alumimiumsfolie, men det er ingenting i vegen for å bruke glas. Frys jo ned middagsmaten hans i glas. Eggeglas og isterningbrett eller -posar er også greie å bruke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå