Gjest Skrevet 11. juli 2006 #1 Del Skrevet 11. juli 2006 Snuppa mi er 4mnd og vi har tenkt å begynne med ett gråtmåltid pr dag, ser ut som puppen ikke er like spennende som før... Har lest litt tidligere innlegg, men har ikke helt funnet det jeg leter etter. Hvordan blander dere hirsegrøten? 200 ml + 5 skje grøt er veldig mye, det blandet jeg til en jente på 10 mnd. Da blandet jeg det kun med vann. Jeg har lyst å blande grøten med mm hvis jeg får pumpet ut nok, hvis ikke med mme. Men hvor mye kan jeg starte med? Blandingsforhold? Hvor mange skje (babybjørns babyskje) kan jeg gi? Hvor lenge er tilvenningsfasen? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5612622-holle-hirsegr%C3%B8t-hjelp-tilvenninghjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Line_78 Skrevet 11. juli 2006 #2 Del Skrevet 11. juli 2006 Hei! Vi har nylig begynt å gi smaksprøver til gutten vår på 6 måneder. Lager grøt av 20 ml vann og 20 ml MM og ei spiseskje grøtpulver (Holle hirsegrøt) foreløpig. Har gitt bare grøt, og grøt blanda med sviskepure, og med pærepure. Han er ikke veldig begeistra enda og har ikke vært i nærheten av å spise opp alt vi har lagd noen gang enda. Det han likte best var vel når jeg lagde grøten ekstra tynn (mindre enn ei spiseskje pulver) og blanda i masse pærepure. Ga han bare noen teskjeer de første par gangene. (Men det så mye mer ut den ene gangen han gulpa det opp igjen ;-) ) Tror det varierer en god del hvor lang tid det tar med tilvenninga. Han her er fortsatt veldig glad i puppen, og lager grimaser til det han får smake av andre ting. Så vi tar det litt etter litt og håper han skal få smaken for annen mat også :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5612622-holle-hirsegr%C3%B8t-hjelp-tilvenninghjelp/#findComment-5612749 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå