Mamman til Sofie 180207 Skrevet 10. juli 2006 #1 Del Skrevet 10. juli 2006 Spiser dere parmesan?? Så i dag at den er upasteurisert... har så lyst på bittelitt oppå pastaen min... (og basilikum, og pinjekjerner og hvitløk...) men dropper det om det er noen risiko Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. juli 2006 #2 Del Skrevet 10. juli 2006 Jeg spiser parmesan, for det er visst ikke så farlig med harde oster. Men jeg kjøper de hele, ikke ferdigrevet. Har hørt om folk som har blitt syke av det før. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Asteri, termin 3. februar Skrevet 11. juli 2006 #3 Del Skrevet 11. juli 2006 Parmesan er trygt i følge Mattilsynet. Her er utdrag fra sidene deres (http://matportalen.no/Saker/1080642466.08): Listeria trives heller ikke i harde oster som for eksempel "Gouda", "Jarlsberg", "Norvegia", eller i brunost og parmesan. Disse ostene kan derfor trygt spises av gravide. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamman til Sofie 180207 Skrevet 11. juli 2006 Forfatter #4 Del Skrevet 11. juli 2006 tjihi; takk - da blir det parmesan på pastaen i kveld tenker jeg ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå