Gå til innhold

Spiser dere parmesan??


Mamman til Sofie 180207

Anbefalte innlegg

Spiser dere parmesan?? Så i dag at den er upasteurisert... har så lyst på bittelitt oppå pastaen min... (og basilikum, og pinjekjerner og hvitløk...) men dropper det om det er noen risiko

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg spiser parmesan, for det er visst ikke så farlig med harde oster. Men jeg kjøper de hele, ikke ferdigrevet. Har hørt om folk som har blitt syke av det før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Parmesan er trygt i følge Mattilsynet. Her er utdrag fra sidene deres (http://matportalen.no/Saker/1080642466.08): Listeria trives heller ikke i harde oster som for eksempel "Gouda", "Jarlsberg", "Norvegia", eller i brunost og parmesan. Disse ostene kan derfor trygt spises av gravide.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tjihi; takk - da blir det parmesan på pastaen i kveld tenker jeg :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...