lillemus meg ;o) Skrevet 4. juli 2006 #1 Del Skrevet 4. juli 2006 Kan vi spise spekemat?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
snøftesnuppa Skrevet 4. juli 2006 #2 Del Skrevet 4. juli 2006 nei. det er hverken stekt eller kokt så spekemat er neinei. desverre!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soffe Skrevet 4. juli 2006 #3 Del Skrevet 4. juli 2006 Jeg mener å ha lest et sted at dette dreier seg om rå mat. Og det skal man være forsiktig med. Men det var en mulighet dersom man frøs det ned først, og spiste det rett etter det er blitt tint opp igjen. Mulig jeg husker feil.. Evt. kan du sjekke http://matportalen.no/Saker/1115019313.89 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
snøftesnuppa Skrevet 4. juli 2006 #4 Del Skrevet 4. juli 2006 da må det ligge i dypfrys i fler enn 2 dager eller noe. husker ikke helt, men jeg leste noe om noen bakterier som ikke dør før etter noen dager. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillemus meg ;o) Skrevet 4. juli 2006 Forfatter #5 Del Skrevet 4. juli 2006 Takker for svar ) Det var det jeg trodde. Så da skal jeg holde meg laaangt unna det. Ble bare litt i tvil, for svigerinna mi er i 3.trimester og hu spiste spekemat i går... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soffe Skrevet 4. juli 2006 #6 Del Skrevet 4. juli 2006 Jeg har litt samme fremgangsmåte:-) Er jeg i tvil lar jeg vær.. Det er regelen min.. Lykke til og kos deg videre med graviditeten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillemus meg ;o) Skrevet 4. juli 2006 Forfatter #7 Del Skrevet 4. juli 2006 Takk takk, kos deg videre du også ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drømmen *Prinsesse23.01.2007* Skrevet 4. juli 2006 #8 Del Skrevet 4. juli 2006 Hei på dere alle sammen! Jeg spurte legen min om dette når jeg var på kontroll for en uke siden. Han sa det ikke var farlig så jeg må ærlig innrømme at her har jeg tatt bittelitt når fristelsen har blitt for stor.... ) Går jo an å begrense seg litt. Spekemat på sommeren er jo forferdelig godt.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tresse Skrevet 4. juli 2006 #9 Del Skrevet 4. juli 2006 kan man ikke spise matn som er på koldtbord da???? erdette pga den tox--ettelleranna tingen? hehe huske ikke ka det het.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjerdemann på vei Skrevet 4. juli 2006 #10 Del Skrevet 4. juli 2006 Men er det ikke bare de første 12 ukene man må være forsiktig? Jeg synes jeg husker jeg fikk opplyst det forrige gang. Jeg spiste i alle fall både spekemat og røkt laks etter 12 uker... Hadde egentlig tenkt å gjøre det samme denne gangen jeg...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. juli 2006 #11 Del Skrevet 4. juli 2006 De tolv første ukene er toxo farligst for barnet, men om man blir smittet da, er det bare 5% sjanse for at barnet blir smittet. I 2. og 3. tri er smittefaren en del høyere, men gir ikke så alvorlige skader på foster, og kan behandles med antibiotika. Spekemat skal man vel strengt tatt holde seg unna, men det er ikke like farlig som blodig kjøtt sa legen til meg, bakteriene trives ikke i så mye salt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå