Gå til innhold

ost-hjelp


7 oktober- ble mamma 6 okt=)

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis den er pasteurisert kan den spises. Har den derimot vært åpnet i kjøleskapet ditt noen uker ville jeg latt være. De er mer nøye nå enn før på at vi bør spise pålegg (både kjøtt og ost) så ferskt som mulig - men det er pga bakterieproduksjon som skjer etter vi bryter forseglingen. Det skal derfor være trygt å spise både ridderost og brie så lenge den er pasteurisert - og ikke har ligget ute på kjøkkenbenken en hel dag eller vært i åpnet forpakning i kjøleskapet i ukevis :)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5536114-ost-hjelp/#findComment-5536129
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...