Gå til innhold

ost-hjelp


7 oktober- ble mamma 6 okt=)

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ridderost.. nam på den står det pasteurisert melk.. og fløte,

det betyr vel at vi kan spise den?

Det står halvbløt kittmodnet ost (hva nå det betyr)

men at det er laget av pasteurisert melk..

kan vi spise det da?

ble usikker pga modninga

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis den er pasteurisert kan den spises. Har den derimot vært åpnet i kjøleskapet ditt noen uker ville jeg latt være. De er mer nøye nå enn før på at vi bør spise pålegg (både kjøtt og ost) så ferskt som mulig - men det er pga bakterieproduksjon som skjer etter vi bryter forseglingen. Det skal derfor være trygt å spise både ridderost og brie så lenge den er pasteurisert - og ikke har ligget ute på kjøkkenbenken en hel dag eller vært i åpnet forpakning i kjøleskapet i ukevis :)

Skrevet

så fint da håper jeg det stemmer så tar jeg meg en bit.. ;) har savna ost som ikke er norvegia nå kan man si:)

Skrevet

Du har min fulle sympati!!! Jeg har endelig funnet en brie som er pasteurisert - og som faktisk smaker noe! Og så har jeg funnet en måte å få i meg blåmuggost på: ha den på pizza :) Da blir den nemlig varmebehandlet, og safe :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...