Gå til innhold

tips for å forhindre hemorider...


Anbefalte innlegg

Skrevet

et lite hyggelig tema, men sånn er det. Er gravid i uke 39 med min tredje. Har vært plaget med treg mage, og hemorider de to første svangerskapene. Denne gangen har jeg spist rugbrød, og har aldri vært så sprek, og ikke noe anntydninger til hemorider. Har i tillegg lagt på meg mindre enn de to første gangene,og har lite vann i kroppen. Oppskrift som følger:

 

1300 g fin sammalt hvete

200 g fin sammalt rug

200 g helkorn hvete

75 g gjær

2 ts salt

9 dl hvete eller kruskakli

1,8 dl lunkent vann

1 dl linfrø

1 dl solsikkekjerner

 

 

3 brød i 2 liters former. Bland alt sammen. Heve 30 min, slåes ned, heve i nye 20 min. Fordel/ spa deigen i de tre formene. Deigen skal være klissete, må nesten heles i formene.

Stekes i 50 til 60 minutter på 220 grader. ANBEFALES!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er det dette som er Ingers Rugbrød?? Det er i allefall innmari godt, jeg har kjøpt det tidligere men ikke forsøkt meg på baking. Vi holder på å bygge nytt kjøkken, så den store bakedagen får bli etter fødselen. Men, takk for tips. Foreløpig får jeg holde meg til linfrø i melk&yoghurt :o)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...