Lisa + knoll&tott i magen:-D Skrevet 27. juni 2006 #1 Del Skrevet 27. juni 2006 pappan var og kjøpte brød til jenta på 7 mnd i går. Da han kom hjem oppdaga vi at det er honning i det brødet. Vil de sporene som finnes i honning og kan føre til spedbarnsbotulisme drepes når brødet stekes, eller er det like farlig som ren honning? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5484074-ang-honning/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blomman Skrevet 27. juni 2006 #2 Del Skrevet 27. juni 2006 jeg vil tro at så små mengder det er i et brød går det nok greit at hun spiser det denne gangen - men trenger ikke gi henne det fast framover (men det hadde dere nok ikke heller tenkt til) en skive ller to tror jeg nok ikke er farlig Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5484074-ang-honning/#findComment-5484429 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisa + knoll&tott i magen:-D Skrevet 27. juni 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 27. juni 2006 Hvis det kan være farlig over tid, kan det vel være farlig èn gang også.. Hvis det overhodet er en fare for at bakterien/sporene kan finnes der dropper jeg det uansett, selv om det mest sannsynlig går bra. Mest sannsynlig går det bra å gi en t-skje honning også, men gjør jo ikke det heller. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5484074-ang-honning/#findComment-5484499 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2006 #4 Del Skrevet 27. juni 2006 Nei det forsvinner ikke når det er stekt. Du bør ikke gi noe honning eller noe med det i før de er over 1 år. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5484074-ang-honning/#findComment-5484852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå