Gå til innhold

Ikke no negativt ment altså, men var innom den prov.abort siden. Og kan en virkelig ta abort i uke 14 og utover uten medisinsk grunn?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg tenkte også på det aspektet med voldtekt og ikke mist med incest overfor tenåringsjenter...

Klarer du å forestille deg selv, 13 år, voldtatt av din egen far, bære frem din egen bror eller søster?!?! Det er faktisk en ting som ikke bare har skjedd men fremdeles skjer fra tid til annen selv i dette landet her... og en 13 åring vil jo ikke nødvendigvis oppdage i tide hva som skjer med henne, i tillegg har helsevesenet her i landet noe gøyalt som heter vente og behndlingstid... Det tok faktisk 5 uker fra jeg oppdaget at jeg var gravid, til jeg fikk gjennomført abort! Og det var innenfor 12 ukers grensen!!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Til dere som sier at det er bedre å adoptere bort barnet enn å ta en abort:

I Norge er det ikke bare å si at man ønsker å adoptere bort et barn, barnet blir i tilfelle satt i fosterhjem først og må være der en stund før en eventuell adopsjon kommer på tale.

 

En annen ting. Vi sliter med å få barn, men jeg er allikevel for fri abort i Norge. Hvorfor skal min "ulykke" ramme andre? Jeg personlig ville aldri ta abort (om jeg skulle være så heldig å bli gravid igjen.....har nettopp mistet). Men til tross for dette skjønner jeg at ikke alle mennesker i Norges land er i min situasjon, og grunnene for å utføre en abort er tross alt mange og varierte.

 

Nekter forøvrig å tro at de som har tatt abort hører barneskrik til evig tid.....jeg tror på en god Gud, og ikke en som ønsker at andre skal lide helt inn i evigheten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis ikke du skjønner det så er det etter at du dør at du skal plages med barneskrik! Og da i all evighet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg syns det er helt jævlig at noen kan finne på å ta abort så sent,og til og med ikke ha dårlig samvittighet for det!hun hadde flere uker på seg til å ta en abort,men gjorde det i stedet da det var så sent.skjønner ikke at hun fikk lov å gjennomføre det av en så dårlig grunn hun hadde.og til å med kjenne at du føder en baby som er "hel"og syns det er ingen problem,den personen har et problem!!!stakkars uskyldige foster/baby som ble til i hennes mage!:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husk nå på at de aller fleste aborter i Norge skjer i god tid før uke 12!!! Disse eksemplene som diskuteres her er ytterst få - og uansett er det galt å dømme personer! En abort er ALDRI et lett valg! En som har gjennomført en abort vil alltid huske det - selvom man ikke nødvendigvis har psykiske plager!! Hvorvidt abortgrensen er for høy er jo en helt annen debatt - som ikke skal ramme de jentene som med loven på sin side har gjennomført sene aborter per dags dato. De har vært i en vanskelig situasjon som ingen andre kan forestille seg!

 

Og til dere som henviser til evig barnegråt og bibelen... Nå står det også i bibelen at alle skal tilgis sine synder, at man ikke skal dømme andre og at man skal snu det andre skinnet til! Kanskje noe å huske på??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei alle sammen, dette innlegge dere snakker om har jeg skrevet. Det er meg det handler om, jeg dømmer ingen av dere for deres meninger for dere som har fulgt historien min så har ikke de siste ukene vært noe lette for meg og i dag er det i alle fall ikke lett, i dag er jeg 18 uker på vei i følge mensterminen på bim, men i følge sykehusets papirer er jeg 17 uker i dag. Jeg var i abort nemden i går fikk et ja fra dem fordi de mente at det var best for meg, jeg satt bare i 5 minutter å pratet med nemden (to leger), de ga meg et ja, fikk beskjed om å sette meg på venterommet men før jeg fikk satt meg kom en dame å hentet meg, hun tok meg med inn på et rom der jeg fikk en pille før jeg fikk satt meg ned på stolen, jeg hvet dette er det rette for meg, en graviditet for meg ville være veldig kritisk og jeg har en datter fra før som jeg er alene om omsorgen for, jeg har ingen som kan støtte meg oppi dette ingen gode venner ingen som kommer å gir meg en klem og sier at alt skal gå bra, akkurat nå ligger datteren min å sover lunch, og jeg sitter og bimmer, for barn i magen har jeg fortsatt. Jeg elsker den lille spiren i magen og dette er helt grusomt å gjennomføre, jeg sitter her å tenker på at i morgen skal jeg føde den lille, jeg skal få holde den, h*n skal få en grav og alltid være husket for meg.

 

 

Da jeg gikk fram å sa at jeg trenge en abort hadde jeg ingen medisinsk grunn bare en lang vond historie og en følelse av at noe var galt.

I dag sitter jeg her er 17 uker på vei, svelget pillen som stoppet utviklingen i går ca. kl 1000 fordi legene mente at dette var best.

 

Jeg skal legge ut hele historien min når alt har fått roet seg men i dag er det litt vanskelig å prate om alt sammen synes jeg har så dårlig samvittighet at jeg bare gråter. Har ikke orket å spise noe på 3 dager,

så jeg vil bare si til dere alle at dette er på ingen måte lett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

argumentet med voldtekt (legger incest under voldtekt jeg) ja, det skjer, men det er ikke de som er "problemet." det er under 1% som blir gravide ved voldtekt hvis jeg husker rett. slik fungerer menneske kroppen ganske fint. ofte reagerer den slik at man ikke blir gravid, men desverre ikke alltid.

 

det jeg har problemer med er ikke de som blir voldtatt, men de andre. jeg er faktisk så "brutal" at jeg mener at du ikke er klar for å ha sex som 16 år hvis du ikke kan ta ansvar for resultatet, uansett hva det måtte bli.

 

bra innspill, husker ikke nicket ditt, men du som skrev, "hva er alternativet?"

 

jeg ser det at å gjøre det ulovlig å gjøre en abort ikke gjør ting noe bedre. det er for mange som er ute etter å utnytte situasjonen, og vi får mange "snuskete" aborter.

 

jeg kunne ønske at vi satte litt fokus på vårt ansvar oppi dette her. der er min løsning. det er ikke rart det er så mange aborter. vi har jo ikke ansvarsfølelse lenger. jeg har en kompis som jobber med dette og han sier at de fleste som tar aborter er mellom 22-28 (noe rundt der) burde man ikke da kunne ta ansvar for et barn? det eneste jeg kan komme på er at det passer litt dårlig. MAKE IT WORK.

 

jeg ønsker ikke å fordømme dere som har gjort aborter, jeg ønsker bare at fler kan bestemme seg for å la være. jeg vet om en som ble voldtatt og valgte å beholde barnet. forventer ikke at folk skal ønske det, men jeg har lyst til å si hvor enorm respekt jeg har for en som kan klare å gjøre noe sånn. hun blir jo nesten sett på som en raring.

 

hva med at alle ikke signerer med anonym?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kjære deg.

 

skulle ønske det var noen der som kunne gi deg en klem og si at det kommer til å gå bra. du fortjener og trenger noen til å støtte deg! alle mennesker trenger det.

 

mine tanker går til deg, og jeg (som har vært så hissig mot aborter her) har lyst til å si til deg at jeg annerkjenner din smerte. jeg forstår at dette er et vanskelig valg å ta. jeg mener fortsatt det jeg mener, men jeg kunne ønske for alt i verden at du slapp denne smerten! hvis du trenger noen å snakke med, hvis det kan hjelpe å snakke med noen som ikke kjenner deg så tror jeg det er ganske mange hender her som er klare for å holde i din.

 

lykke til, jeg skal tenke på deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner ikke hva problemet er, kan du ikke ta og adoptere ungen bort da?

Du er jo snart halvveis!!

Du kjenner kanskje tilogmed liv!!

Må si jeg er for at ingen kan ta abort etter uke 12 jeg. Syns 12 uke er for lenge!! Du er 17-18 uker jente! Skjønner du ikke at dette er drap? Du vil nok skjønne det når du holder den lille babyen din... Bare pga at det ikke passet deg nå? Nei ikke no sympati fra meg hvertfall!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vær tøff nok til å signere me deget nick hvis du skal være så direkte. uansett hva du mener om abort, så er vel ikke poenget å gjøre de som har gjort et valg vondt. er det ikke bedre å jobbe preventivt???

 

unødvendig å slenge dritt-!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må få ytret min mening! Jeg skjønner bare ikke hvordan noen kan gjøre no sånt!! Jeg hadde da heller adoptert det bort! Det er et alternativ for dem som ville ha det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er noe som heter: Har man ikke noe hyggelig å si kan man la være å si det!

 

Skjerp deg! Ikke gå løs på en stakkars jente (hun har det vanskelig nok fra før). Da får du heller delta aktivt i politikken mot senaborter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du virkelig at en person som gjennomfører en abort aldri har dager hvor hun angrer?? I så fall må du være ganske tett i pappen.... Snakk om nestekjærlighet du viser da!!! For ikke å snakke om hvor dømmende du er - ingen har rett til å dømme - bortsett fra Gud!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei jeg gjør faktisk ikke det. Jeg syns handlingen er forkastelig ja, men jeg dømmer ikke de som gjør det for det. Du får heller syns at jeg er like forkastelig, som du her antyder. Jeg syns at det er forferdelig med krig og sult og all elendighet her i verden, men man kan ta virkelig ikke ta innover seg alt som skjer. At de gjør dette i russland, så er det dumt, eneste vi kan gjøre med det er å gi dem vår sympati for at de ikke vet bedre, og dessuten prøve å forhindre at det blir ville tilstander her i Norge også. Du kan overhodet ikke sammenligne Danmark, Russland eller Norge, som du sier selv, her og i Danmark har vi spesialister. Halve problemet i Russland er jo nettopp det at unge jenter ikke få LOV å ta abort, og legger dem dermed bort. Det er ekstreme tilstander i Russland og deres regime enkelte plasser. Noen gjør nok dette nettopp pga det. Om du er uenig med en russisk mor om at det er bedre at barnet får dø enn å leve i elendighet, så vær det da. Men jeg tror hun ville syns det var like forkastelig av deg å si mot henne. Du har det unektelig godt her i Norge, ikke døm de som har ikke har det utfra ditt eget ståsted.

 

Jeg er overbevist om at vi vet ikke hvordan desperate folk tenker og handler, før vi har vært det selv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Småtrolla... hvorfor anonymiserer du deg når det er enkelt å se at det er du som svarer? Det er bare du som kommer med dommedagsprofetier over de som tar abort her. Det forøvrig syns jeg er forferdelig stygt gjort! Trodde kristne levde etter å tilgi og se det gode i medmennesker jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel ingen av oss som vet om hun hverken hadde god eller dårlig samvittghet etter aborten. Eller om noen andre har det. Det er faktisk mulig å oppdage at man er gravid sent.. og da er det nødvendigvis ikke så svart hvitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjerp DEG!!! SERIØST!!! og det er SKITFEIGT å trykke på anonym knappen! Du som skal fremstå som en voksen person, ta ansvar for ett barn i magen og har så høye meninger her!! Start med å ta ansvar for det du skriver til andre mennesker! Blir så forbanna av slik!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke lykke til!!! Masse! Syns så synd på deg, og tenker på hvor vanskelig du må ha det nå. Ta vare på deg selv, og den du allerde har! Syns det er respekt av at du finner grensen din selv jeg. Det finnes nok av barn som ikke har det godt rundt om i landet.

 

 

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat som om det er bedre å signe med nick?

Ingen vet hvem jeg er uanset! Og jeg kan også skifte nick stadig for den slags skyld!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg velger å ignorere deg, og håper for all del du oppfører deg noe mer modent og voksent når du skal være en grensesettende rollemodell for ditt kommende barn.

 

Det er rett slett barnslig oppførsel!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må jo få sagt min menig! Ingen som hindrer meg i det! Og ikke no regler her inne mot det heller! Jeg har da ikke skrevet no på sbortsiden! Hun hadde ikke trengt å skrive her inne om hun ikke ville få høre andres meninger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...