Anonym bruker Skrevet 23. juni 2006 #1 Del Skrevet 23. juni 2006 Når grøtpulveret skal blandes med mme som er 40 grader, blir jo grøten kald?! Jeg er en nybegynner på laging av både mme og grøt, og trenger tips til hvordan jeg lager varm grøt... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5446572-trenger-tips-om-gr%C3%B8tlaging/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. juni 2006 #2 Del Skrevet 23. juni 2006 dytter litt Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5446572-trenger-tips-om-gr%C3%B8tlaging/#findComment-5447025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
andemora Skrevet 23. juni 2006 #3 Del Skrevet 23. juni 2006 Hei! Jeg lager alltid grøten mens vannet er varmere enn 40 grader, men er det for varmt, blir det bare klumper. Rør i til passe temperatur og server Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5446572-trenger-tips-om-gr%C3%B8tlaging/#findComment-5447094 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. juni 2006 #4 Del Skrevet 23. juni 2006 Men - kan jeg lage grøten med mme på 40 grader, for så å varme grøten i vannbad slik at den blir ganske varm? Eller ødelegger jeg noe i mme da? HI Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5446572-trenger-tips-om-gr%C3%B8tlaging/#findComment-5448964 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesøster skal bli storesøster Skrevet 23. juni 2006 #5 Del Skrevet 23. juni 2006 jeg lager som regel grøten mens jeg har skåla stående i vannbad. Lar melka stå alene en liten stund først, så blander jeg i pulveret, og rører i grøten til den har passelig temperatur Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5446572-trenger-tips-om-gr%C3%B8tlaging/#findComment-5449065 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. juni 2006 #6 Del Skrevet 23. juni 2006 HVorfor blir grøten kald da?? Den skal jo ikke være varmere enn 37 grader uansett... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/5446572-trenger-tips-om-gr%C3%B8tlaging/#findComment-5450306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå