Gå til innhold

August: Tilbake fra UL =o)


Elias,Emma&Sofia`s♥Mams♥

Anbefalte innlegg

Alt står bra til med lilleskatten vår som allerede veier rundt 2200 gram!!! Er ikke det mye i uke 31? Legen sa det var litt over gjennomsnittet, men terminen han fikk opp lå bare 5 dager foran den egentlige terminen min. Trodde ikke hun veide mer enn rundt 1700 gram eller noe på denne tiden jeg! Menmen...fikk ikke spurt om kjønn...var så opptatt med å se og beundre lille babyen vår, at jeg helt glemte det =) Kjønnet har omtrent vært det eneste jeg har tenkt på ved tidligere ULèr! Rart det der =)

 

Hun lå i seteleie foreløpig, så han ville ha meg inn igjen til sjekk rundt uke 36 for å sjekke om hun hadde snudd seg til da. Har hun ikke det, vet jeg ikke hva jeg gjør altså...da blir det keisersnitt, tror jeg?

 

Hun lå og suttet på navlestrengen og fingrene sine og var så søt da vi fikk bilde av henne i profil. Ordentlig oppstoppernese og skikkelig trutmunn - så nydelig! Morkaka lå fint plassert fra øverst til venstre på magen og ned til rett under navlen i bakkant - legen sa det var helt perfekt!!! Og gjennomstrømningen i navlesnoren var også flott. ALt så med andre ord helt normalt og fint ut! SKal til legen i dag, og da er jeg spent på hjertefrekvens og symfysemål!!!

 

Det var dagens oppdatering =)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så trivelig! : ) Min lille ligger også sidelengs i magen, så jeg er veldig spent på om hun har skjønt greia med opp ned til neste svangerskapskontroll.. ; )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...